Přejít na obsah

Zvěř u cesty


fiser

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny ,

chci se zeptat.......driv sem slysel ze existuje neco co se da pripojit na predni spojler, neco jakoby pistalka ktera ma pri jizde plasit zver. Nevi tady prosim o tom nekdo neco?Ma tady nekdo nejaky typ? Tam co bydlim je ted mega zajicu a bohuzel i srn a opravdu mam strach o auto!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje EX to měla na Š 120 a trefili 3 srnky. Po oddělání nic a to jezdili jen jednu trasu. Je to spíš o náhodě.

Ikdyž částečně to fungovat může, ale je to píšťalka, takže čím rychlejc jedeš tím víc to píská-aspoň si to myslím. Při pomalejch rychlostech nevím jak moc to pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave jsem slysel i tu verzi ze to tedy zver vyplasi, ale bohuzel zver kolikrat utika prave pres cestu. tak nevim nevim. A muze mi nekdo poradit jak se to spravne nazyva? Kdyz prijdu do krama a reknu ze chci na auto pistalku na zver tak by mohli cumet :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co resite jsou ultrazvukové plašičky, osobne jsem je pouzival az do cca letosniho roku (asi pred 5 lety jsem zacal). Mam to jak na autech tak na motorce (az na posledni auto, zatim nebyl cas).

Funguje to dobre, ale je to zavisle na rychlosti - cim rychleji jedu tim vic odhanim zvirata (a na vetsi vzdalenost).

Dalsim problemem v dnesni dobe je, ze hluk okolo silnic je tak velky ze zvirata pomalu nemaji kam utikat a zacinaji si na plasicky zvykat a nereagovat na ne. S tim souvisi i mista kde to pouzivate, nekde na mistech s mensim provozem je to ok, ale na dalnici nebo v jejim okoli to nepomuze...

Dalsi vec je ze na to treba dobre reaguje vysoka, ale ne zajici a kocky. A pak kdyz clovek projizdi vesnici tak aby jel krokem protoze jinak probere psy siroko daleko a posloucha blbe kecy od sousedu.

Jinak celkovy dojem z funkcnosti dobry. Bydlim v mistech kde je hodne zvere a za 5 let jedna kocka a jedna srnka, takze to z 99% funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Návštěvník

on samotnej hluk pri 90 km/h od valivejch kol na nasich krasnych silnicich a rachotu motoru a vejfuku a narazu vzduchu na auto snad prehlusi i kdyby jsi rval z okynka ,,pozor jedu '' tak ti nebudu rozumet ani ja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...