Přejít na obsah

RNS-510 nestabilní-vypíná se


Doporučené příspěvky

Ahojte, prosím poraďte mi, co se mohlo stát. Mám v O-II RNS-510, která je tam dána dodatečně. Půl roku vše šlapalo nádherně a z ničeho nic se začala chovat nějak zmateně. Když rozsvítím světla, tlačítka podsvícené nejsou, když vypnu motor, rns se nevypne, musím ji vždy vypnout ručně. Stejně tak při startování otočením klíčku...musím ji zapnout ručně, sama se nezapne. Navíc pokaždé vždy přesně po 30-ti minutách jak rns zapnu tak se sama z ničeho nic během jízdy vypne. Navíc při spuštěné navigaci přestala přepočítavat novou cestu pokud sjedu z původní trasy. Je možný, že by se uvolnil nějakej konektor vzadu, nebo to je něco vážnějšího? Jsem z toho dost nešťastnej :-(. Díky za všechny odpovědi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyndej odblok obrazu a zas vše poběží.

Aha,to me nenapadlo ze by to mohlo byt tim odblokem :-(. Prece jenom mi to i s odblokem fungovalo uplne bez problemu dobrych 5 mesicu. Muzu se jeste zeptat jak je to mozny ze se to projevilo az ted? A je nejaka sance zee to bude fungovat zase bez problemu i s tim odblokem? Jeste jednou Ti dekuji za odpoved. I tak se mi ulevilo,ze rns neni cela pokazena :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty odbloky nejsou moc car ready...zima na nich zapracovala.

Děkuji Vám moc za odpověďi :) . Opravdu se mi ulevilo, že není pokaženej rns. A ještě poslední otázka a zároveň prosbička....dokázali byste mi to teda někdo odblokovat softwarově? Třeba ty ferdo? Máme malou holčičku, které tam pouštíme za jízdy DVDčko, aby vydržela vždycky cestu autem. Bydlím v Praze, ale kvůli tomu odblokování bych za váma přijel...teda pokud to nebude nějak přes celou republiku :(. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neprovedl nic.Prostě udělal odblok obrazu.Poté přestala fungovat DVD mechanika,hlasitost.Nepomohl restart atd,až new flash který zase smáznul odblok.

Nechi řešit jak se stalo,co se stalo atd.Nabídl jsem pomoc a tím to haslo.Pokud se něco stane mi,dotyčnému vždy pomůžu,i kdybych mu měl dát new RNS a tím to pro mě hasne a to samé kolegové z motordiagu.

Editováno: , autor: cosby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cosby: ono je fakt divné, že s tím odblokem si neví jen tvůj kamarád Vaša=)))Tenhle program šlape a ještě nevím o případu zničené navi a to se jich už udělalo mraky.Jen je problém ten, že jsi zaspal dobu a někdo Tě s tím předběhl, tak buď laskav a nikoho tady nešpiň , když sám prd víš a od koho ten program vůbec je, posledně jsi mě tvrdil, že od Poláku=))

Jen malé info pro Tebe-Základ na piny je z Tvého programu, který jsem draze zaplatil, takže si kydáš hnůj na svou kebuli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaký je základ je mi jedno,asi ho někdo dále neumí zpracovat.Osobně jsem u toho byl jak to zmršilo dvě navi.Jinak co vím,tak i "S" s tím měl problémy u skládaček.Sice mu to neudělal odblok,ale .....nebudu to rozepisovat.Jinak to co máte odeme je očesaná verze tak se ani nedivím,že pokud s tím někdo něco dělal že to zmršil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, problémy co měl S , tak to byl program od firmy R=))) Takže opět hovno víš a děláš ve všem jen bordel.Tak si nejdřív vše ověř a pak tady něco vytahuj.Více to nebudu pitvat, pokud máš něco blíže k věci, tak to k sobě nemáme daleko=)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale sakra já nedělám žádný bordel.Prostě jsem napsal,že program s modro ikonou VW udělal 2× po sobě-hned po sobě problém a tím to haslo.Nevím,kdo program dělal,jestli němec,polák a podobně.Prostě jsem tyhle navi opravoval a hotovo,Nic víc nic míň.Navigace nebyly žádné skládačky ani staré vykopávky.Navíc ani nevím,jaké programy používáte vy,takže nevím,co zuřiš.Těch programů jsem já osobně viděl 4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...