Přejít na obsah

Čím umývať YETIho


Luďa

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Já ho ''umýval'' asi před týdnem- Vlažnou vodou pořádně namočit a proudem umýt větší kusy např. bahna. A pak mycím kartáčem dodělat. Zbytky vody,kapek a pod. utřít jemným hadrem nebo houbičkou. Nedoporučuju navštěvovat hned z novým autem micí linku, neozrálý lak se muže snadno poškrábat i dost poničit. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

K mojmu novemu Yetikovi som si objednal profi autokozmetiku z www.shinearama.co.uk . Je to za polovicne ceny, ako u nas. Vosk mam na karoserii este od vyroby, takze zatial chcem auto iba oplachnut samponom a vysusit. No chcem sa zaroven opytat, ako umyvate auta v zime. Vlastnorucne je to asi problem pre kazdeho, ked mrzne. Ako to riesite vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem umýval mého Yetíka a co se mi moc nelíbí, že mezi dveřmi na dolním "plastovém" prahu to dělá fleky jak stéká voda. Všiml jsem si, že je to na všech Yetinách. Zkoušel jsem to odstranit sprejem na plasty, nicméně výsledek je takový, že i tak je to dost viditelné. Nevíte někdo, jak tomuhle zabránit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak dnes druhé mytí Yeťoucha. Ruční myčka Shell ul Švehlova. Opláchnout důkladně wapkou, pak houbou omydlit dokola, opláchnout měkčenou vodou, studený vosk a znovu oplach měkčenou vodou. Pak už to jen prohnat po jižní spojce a je usušeno! Jen dosušit zpětná zrcátka. :palec2: 80kč a 15min práce.-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..hmmm...to mas pravdu s tema flekama na dolnim prahu....to sere aj mna...zaplatis v mycce a odjedes s bilym flekem na aute :kol-26: ....je zajimave ze to tece jenom ze skodovek....sem to zkusal cistit snat seckym a fur to je videt...chlapy cim by to slo? :help:

post-55844-0-99999200-1298796520_thumb.j

post-55844-0-48054400-1298796550_thumb.j

post-55844-0-00241100-1298796587_thumb.j

Editováno: , autor: Sranki
necituj predchadzajuci prispevok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Ty prahy jsem čistil buď od fa. Turtle Wax - Black Chrome. Docela to dlouho vydrží, ale ten přípravek je celý černý. Tak pozor ať Vám to někam neukápne. Na častější čištění používám od Velvany Čistič plastů a pryže.

Super se to nanáší a pěkně to konzervuje. Mějte se.

Editováno: , autor: Sranki
necituj predchadzajuci prispevok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Sice nejsem Yeťák, ale odpovím - pokud máš možnost volby myčka x ručně, tak si určitě vyber mytí ručně.

V téhle myčce jsem párkrát byl se starým autem na Bohdalci, tam byla taky, myslím že pořád je. Měla zajímavou vlastnost - jen trošku hůře přístupná místa neumyla vůbec a ty co umyla, tak "poškrábala" klasicky myčkovsky - jemné škrábance všude, v těch "houbách" co to myjí je asi plno prachu a kdoví, čeho ještě...

Ale rád si přečtu nějaké aktuální zkušenosti, jestli je toto již vyřešeno a je to alternativa k ručnímu mytí, tak je to jedině dobře, z mých zkušeností je to prostě klasická myčka, která ještě ani pořádně neumyje. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Tak na zimu mám připraveno....

Přezuto, vymyté nápravy a nastříkané olejem, aby koroze neměla šanci :-D , navoskovaná karoserie, umytá letní kola...řeknu vám...v neděli od 9 hodin ráno do 3 hodin odpoledne a ještě dnes se nemohu ani hnout :-D

Jak vy připravujete svého oře na zimu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...