Přejít na obsah

Devil eyes


amogh

Doporučené příspěvky

 No kdyz to vidim na fotce ve dne tak za ty prachy to nestoji dle meho nazoru. lepsi nechat seriovku, ja xenony nemam a chtel bych ale kdyz sem se dival kolik by to stalo aby to chodilo jak ma, a proslo to na technicke tj naklapeni odstriky tak to za ty love nestoji. A tyto  taky nic moc. A kdyz sem videl jak sviti bixenony domontovany, tak bych rekl ze oslnujou i ve dne natoz v noci, takze necham origo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem přesměrován sem.

Mám tato světla na autě, jsou sice moc pěkná, ale vzhledem k určení led diod coby parkovacích světel jsou na denní svícení slabá a za slunečného dne nejsou prakticky vidět. Řešením by bylo vyměnit led za silnější, jenže pak by zase chyběla parkovací světla a auto by neprošlo technickou. Takže teď vymýšlím různá řešení, protože se s tímto stavem nehodlám smířit.

Přikládám foto, jak svítí za jasného dne.

post-41691-1271676206,6108_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obě tato řešení jsou mezi těmi, co mě napadla (ale i tak díky za Vaše nápady). Každopádně vyměňovat každý dva roky světla a nechávat je dvakrát po sobě seřizovat se mi moc nechce (nemusel bych si je půjčovat, zůstaly mi ty původní světlomety). Spíš jsem řešil něco na způsob silných led diod, ke kterým bych před TP jen předřadil nějaký odpor, který by snížil jejich svítivost a po prohlídce ho zase vyndal, protože za X let co jezdím jsem parkovačky nikdy nepoužil.

Editováno: , autor: Merlin 67
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě je to (jako všechno) otázka vkusu. Každému se líbí něco jiného. Já ta světla mám (v černé verzi na červeném autě)a vypadají opravdu super. Když jsem je montoval, nevyndal jsem původní světla obě najednou, ale nechal jsem jedno pro srovnání a rozdíl byl neskutečný. Je pravda, že mě tam teď ruší ty příliš chromový mlhovky a rámeček masky chladiče, ale to doladím a nebude to mít chybu (pak sem hodím fotku). Je pravda, že fotka té přechromované O II působí pouťově, ale to by působila i s normálními světly.

post-41691-1272203334,8561_thumb.jpg

Editováno: , autor: Merlin 67
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Informace pro všechny, kteří řeší koupi těchto světel s tím, že si diody předělají na denní svícení.

Chtěl jsem udělat to samé, nicméně zjistil jsem, že diody nelze vyměnit bez vážného narušení tělesa světel. Nechápu přístup výrobce (když už vyvíjí nová světla, proč to nedotáhne)- bohužel je to tak.

Resumé:

Světla sice krásná, bohužel však nic neřešící.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...