Přejít na obsah

Vag chyba 17549


Mike83

Doporučené příspěvky

nic ti s tim neudelaj,tu chybu tam mam taky,tesneni pod sanim sej si vymenil.A je tam furt,chce to prej prehrat soft,ridici jednotky a uz tam nebude ta chy ba,ale nicemu ti to nevadi ne???ja ji tam mam furt a vse ok

O.K. tak dík stejně mi to pomohlo :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Potvrdzujem odstranenie chyby 17549 preflashovanim softu v RJ motora na Fabii 1.4MPi 50kW 2001. V autorizakoch o tom vedia a mali by to vediet preflashovat. Treba si doniest vsetky kluce od auta (po flashi moze byt potrebne nanovo nakodovat kluce k imobilizeru).

Mna to stalo (firemne auto) 33 EUR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus vymontovat škrtící klapku,vyčistit ji a udělat její zákl nastavení,příp zkontrolovat,jestli ukazuje to co má. Jinak Flash jednotky jsem kdysi podstupoval taky,klíče jsme teda rozhodně nemuseli kódovat a bylo to zadarmo. Zkusit event. ten flash můžeš, netýkalo se to všech motorů,většinou to bylo na Mpička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a rikaly ze by ta chyba necemu vadila??? :aggressive:

Ja som to riesil preto, lebo okrem 17549 sa mi neustale vracala aj dalsia sporadicka chyba: 16556. Ta sa vsak aj po preflashovani objavuje.

Inak samotna 17549 neviem ci ma nejake pozorovatelne prejavy - po jej vymazani za chodu motora na volnobeh sa mi volnobeh vzdy trosku zmenil - zakolisal a potom sa opat vyreguloval.

Ja som do autorizaku prisiel ze to chcem preflashovat kvoli 17549 a oni hned pripustili, ze ano, ze by to malo pomoct. Neriesili sme ake ma ta chyba prejavy ci nasledky.

Editováno: , autor: Pilotek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som tu istu chybu. Pomohol flash RJ v Skoda servise. Trvalo to asi hodinu a platil som cca. 25 EUR.

Mne to vsak za studena strasne skakalo a nechcelo ist. Po flashi sa to upravilo na 60 %. Potom este vymena lambda sondy a bolo to komplet.

Editováno: , autor: ocec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak jsem dneska čistil škrtící klapku a po základním nastavení se mi začala obhevovat tato chyba.Předtím tam nebyla,tak se mi nezdá,že by to bylo softem.Máte někdo nějaké novjejší poznatky?Co je to vůbec ta evidence zatížení?o jí sníma?Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl na reflash.Chyba už se neobjevuje.Ale začal mi trochu kecat palubní počítač.Když stojím na místě na volnoběhu,ukazuje mi 0,7-0,9 l/h,to ukazoval i před tíma je to asi v pořádku.Ale jakmile se pohybuju a vyšlápnu spojku,tak mi to na volnoběh ukazuje různě.Od 1,5l/100km až někdy to skočí na 9l,Ale to jen chvilkově a pak to kolísá od těch 1,5 - 7l.A zajímavé je,že čím pomaleji jedu,tím se to zvedá.Předtím to nedělalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...