Přejít na obsah

Jak vám hrají originální repro?


Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Tak já jsem origo hudbu s rádiem swing jen upravil. Vytlumil jsem dveře STP silverem (na každé dveře cca 1 plát 53x75cm) dával jsem jen na vrchní část, za reproduktor jsem to nechtěl cpát. A do tapce jsem nalepil akustický molitan Sinus Live, tím jsem kabeláže uložil jako do peřinky :-). Odstranili se rezonance a zvuk se zpevnil. Vytlumení za reproduktorem by určitě ještě více vylepšilo kvalitu zvuku. Je to práce na jedno odpoledne. Ale musím říct, že sundávání madel dveří vymyslel asi magor, strašně dobře se sundávají bez úhony. Pokud si budete přát foto tak dodám příští týden.

H2O

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...musím uznat, že třeba takový sound system mě zklamal.. peněz navíc jak za kozu a přitom to žádná ultrabomba není - možná proti standardnímu ozvučení ano, ale na to nemám porovnání. To vytlumení by tomu určitě pomohlo - vypadá to dobře - jen mi to asi nebudou chtít udělat ve škodovce a chci se vyhnout nějakým řečem o neautorizovaných úpravách atd....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám autorádio Blues. Rádio (reproduktory) je bez středů a občas drnčí tapecírukn. Jsem z toho dost zklamán. Původně jsem měl OII s rádiem stream a mám pocit, že je zvuk ještě o kapku horší.

Mám Bolero+8 repro a hraje to velmi dobře,hlavně kvalitní nahrávky v mp3 (vyšší datový tok) jsou daleko lepší,než normální radio. Bolero je dražší,ale lepší to je určitě. Samozřejmě Bose se subwooferem by bylo ještě daleko lepší.... Při koupi auta nešetřit na výbavě !!!

Editováno: , autor: Chrudimák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 roky později...

Mám tam originál Bolero, originál repro jen ve předních dvěřích a je to tragédie. YETI je jako další auto v rodině, je manželky, ale poslouchat rádio (FM) je opravdu šílené. Chybí tam středy, výšky, je to jakoby "dutý" zvuk, na ekvalizéru to nejde dohonit a je to silně nepříjemný. Sám mám Octavii III, infotainment Columbus a když přesednu do YETIho, radši to vypnu. Řešil jste to někdo taky ? Zvažuji servis a reklamaci, v žádném jiném autě jsem to nezažil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...