Přejít na obsah

leptání,pískování VIN na okna


suchos

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zvláštní je, že vyleptané sklo se dá několik minut brousit a nic se nestane, jakmile je to ale vypískované, tak to po 30 vteřinách praskne. Že by to bylo tím, že smyslem tohoto videa je propagace pískování? A ještě se nabízí otázka, kdy se pozná, že to je pískované. Až v okamžiku, že to takzvaně nejde dolu? Leptání nebo pískování - obojí se dá odstranit a i když je odsranění obojího práce (určitě větší než by se po zhlédnutí sestřihu mohlo zdát), stále je to jen podpůrné opatření. Výhoda leptání je v tom, že je velmi levné a dost často se v rámci různých propagačních akcí dělá zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak, obojí je do hloubky, jestli je jedno více nebo méně, záleží na tom, jak se to udělá. Když na to přijde, tak fluorovodíkem se sklo dá rozleptat skrz na skrz. Podívej se někde na výplně dveří v secesním činžáku - vše je to leptané a žádná povrchovka to rozhodně není. Je ale pravda, že auto skla se většinou leptají jen slabě. Ale ani to pískovávání (zpravidla) nejde do nějak extrémní hloubky. Škrábance od stěračů bývají podstatně hlubší a i ty se dají (i když se to nemá) s nějakým úsilím vybrousit. Ale samozřejmě to nesmí dělat lemro, které na tu brusku tlačí takovým způsobem, že to po pár vteřinách praskne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...