Přejít na obsah

1.6 MPi (75 kW)


petrenka

Doporučené příspěvky

Uaaaaa, já jsem chip zaspal? Tak příště s někým třebas.. Sám do toho nepůjdu, chcu ušetřit lol

Jinak co jezdím s kamošouvou O1 se stejným motorem, předface, tak ěm přijde, že se jí chce do otáček mnohem líp jak té mojí O II aneb je to neporovnatelné.. Tak nevím? Ale možná tam má taky nějakej chip..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viktore nechci to tvrdit ale hledal bych tam nějak 1l benzínu = cca 1 kg.. Takže plná nádrž je tak do 70kg (víc tomu nedávám) a zároveň ani en míň jak 40kg..

Vorlajz: než jsem to stihl napsat, tak se ukázaly skutečná váhová data.. takže ten "snažší" zátah už odspoda v kamošově O1 bych na váhu neházel lol a to sme spolu ještě jeli oba :D v O II jezdívám většinou sám. Tak leda to zpřevodování nebo chip.. ale musím si postěžovat na jeho pedály - no řídí se mi to hrozně :D (lítaj mu jak kdyby ve vzduchu..tak mi to pak buď cuká a nebo jedu moc rychle).

Tak a teď jdu zase do rožku čekat až se odhodlám k chipu já :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci 1 litr benzínu váží 0,7 kg, takže plná nadrž musí maximálně vážit 38,5 kg. A co se tyce toho ze kamosova 1.6 MPI v OI jede lepe, tak myslim ze jsi psal dadacku ze to je predface, cili do roku 2000 a tam byla 1.6 MPI 74 kW s EU3 a bez el, plynu, takze asi tak k tomu pocitu ze jede lepe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to míň :) což je dobrý :) JJ předface, tuším 99ka. No ty pedály má strašný.. to je kapitola sama pro sebe, je tam asi klasický lanko nebo něco, co "visí" ? Ale subjektivní pocit je, že to prostě líp jede - točí.. Reálně hodnoty zrychlení netuším, ale pocitově to prostě jedééééééééé (né jedee jak se zde probíraným motorem OII).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona 74kW opravdu jede lip nez 75kW, prave proto, ze neni "priskrcena". Je to zvlastni, pac tabulkove je na tom lip novejsi model. Ale zase je jasny, ze nemuzou napsat, ze novejsi model motoru je na tom hur. Reseni je cip. Ze jo Viktore :)

Jo a jinak je tam fakt lanko, da se za nej tahat jak u stary dobry 120LS lol

Editováno: , autor: krysarr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krysarr: jo přesně tak ;) dneska jsem jel sice jen kousek, ale utvrdila se má spokojenost, možná bych řekl, že je to ještě lepší než jsem očekával.. nejvíc jsem rád asi za to, že do 2500 otáček motor táhne úplně jinak než v sérii a tam víme, že v tom rozmezí to právě není na N95 žádná sláva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím přítomné, potřebuji najít pro pojišťovnu číslo motoru u nové 1,6 MPI a nevím kde hledat, u předešlé Felicie to byla sranda ale tady v obrnění plastu nevím kam se podívat. Našel jsem akorát papirový štítek na krytu řemenu, je-li to ono. Moc děkuji za odpověď :help:

P.S. Zkoušel jsem samozřejmě hledat ale moc mi to nepomohlo. Něco málo bylo Tady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konecne som docital toto tema 44 stranek :kol-140: od roku 2006,no dalo mi to zabrat,hlavne oci,

Vecsinou ide o spotrebu,aky benzin,dat to chipnut alebo nie atd.

Mam OC 1 75KW,k dnesnemu dnu presne 70 000km,tak si dovolim par mojich poznatkou k tejto motorizacii a musim plne suhlasit s Krysarrom,ohladne chipu,nemam sice sportmotor ako som planoval ale RLSChiptuning, Vecsina ma odradovala od chipu ze to nema zmysel na atmosferu,vyhodene peniaze a pod.. Vysledok je ako uz opisal Krysarr alebo Viktor akurad ze som to doplnil kitom vzduch.filtru ktory je na 1.8T ,co sa tyka benzinu lial som do toho klasiku N95,ale po asi 3 mesiacoch co don lejem iba w-power je auti na tom lepsie-zivsie,spotreba je u mna vysia-nejazdim podla predpisov :) ,ale po chipe o pol litra dole a to jazdym na 17-kovych spyderoch.

A jak spominal Krysarr OCT 1 74KW na tom bude lepsie uz len koli tomu elektronickemu plynu ako ma 75kw.

Keby tak sa dalo do nasej motorizacie napchat turbo,to by len bolo :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...