Přejít na obsah

Alu kola


Hustoles77

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

jn, taky jsem koukal, ze uz sem tam vymizely z nabidky... standartne :palec2: mel jsem vsechny papiry, typovy list + TUV. Na STK jsem prosel na 15", potom jsem nechal prezout na ty 17" hned u nich v gumarne, znovu jsem zaplatil penize a jel jako druhy kolo. Koukli, vsechno ok, vystavili mi jeste nejaky spesl papir primo z nasi STK, s tim jsem zajel na urad, pani mi to zapsala, nechala si ten papir z STK a typovy list original mam u sebe :palec2: takze na STK za 200 Kc + 50 Kc na urade

post-15011-1271330492,2384_thumb.jpg

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdarec přátelé, zvažuji na octavii dát 16 kola. zatím tam jsou sériovky 15. Jen nevím zda se dostaví efekt větších kol na octavii... zvažoval jsem i 17 , ale ty už nejsou povoleny v techničáku... každopádně kdo jezdíte na 16 kách..jak to vypadá. Dáte někdo i foto? Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chtel jsem se zepatat pujdou kola z O1 RS 16" Spider do normal oktavky bez nejakych uprav? Diky za informaci.

Popřípade jak mám vybírat je 16" než origo škoda ET atd... jsem v tomhle neznalý ani nevim co to ET znamená díky za vysvětlení a poučení.

Editováno: , autor: Danniell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na OI das normalne i 18" kola bez nejakych uprav :palec2: reknu to nejak jednoduse, cim mensi ET, tim bude kolo vic koukat ven. Ja mam treba ET 35 a je to tak akorat :palec2:

edit: jenom musim reagovat na ty rozdily... taky jsem si myslel, ze prechod na 17" bude silenej, ale opak je pravdou, zda se mi dokonce, ze si auto lip poradi s nerovnostma. Driv jsem chtel taky 16", ale ted vidim, ze by to byly zbytecne vyhozeny penize, kdyz uz, tak 17"

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na OI mam 16" original, koupeno s autem a naprosta spokojenost, zimni taky 16" a vpoho... 17" uz mi na OI nesedeli, auto se nechovalo dobre... :(

na OII uz bych po 16" na zimu a 17" na leto nesel... wink.gif

jinak z OI RS ti ty kola pujdou na OI vpoho, je to stejna roztec, takze nejni problem z OII RS nedas - tam je roztec jina... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
  • Pawouk odemkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...