Přejít na obsah

Dodací lhůty


bord83

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

No vsak ta odlišnost doby dodání u jednotlivých dealerů je dana tím, jestli a kolik ma dealer predobjednano vozu u ŠA, kterým pak v terminu mění podle zákaznika konfiguraci. Nic víc v tom není třeba hledat. Bud si dealer věří v prodeje a ma predobjednano, a nebo ne-a pak vice cekas :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Auto jde do výroby 10KT,oproti původnímu termínu na Velikonoce docela posun.

 

Yeti Outdoor Elegance Green tec

Elegance plus

Zelená Jungle metalíza

Kola Origami

Malý kožený paket

Navi Amundsen

Optický parkovací asistent

Smartgate

Hlasové ovládání

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Upřímně. Na tu fotku i s tím nickem, se zde dívám velmi nerad. A pro mne to velmi degraduje vážnost a hodnotu tohoto fóra. Přestože se nepovažuji za žádného diktátora a mravokárce, tak bych se přikláněl k zásahu administrátora, s tím,  aby se takovéto věci nešířili. Neberu to ani jako recesi, pro mne je to zrůdnost a úchylka která sem a do civilizovaného světa nepatří!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zvažuji to stejné akorát Ambition Plus. Také obešlu prodejce a uvidím, ale jak to tak pozoruji tak sleva min. 10% by měla být reálná.

Akorát teda nevím jestli je lepší objednat teď do května a nebo počkat až na nový MR. Prý se snad bude zdražovat jsem někde tady čet? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tak po necelých 4 letech bezproblémového provozu přišel čas výměny embéčka ... a ať jsem hledal u konkurence, jak jsem mohl, nenašel jsem vhodnějšího nástupce, než opět yetidlo ... po několika předešlých skladových přibližovadlech jsem tentokrát nakonfiguroval požadovanou výbavu (Yeti Fresh 1.2 TSI, se zvláštním lakováním a několika příplatkovými serepetičkami, za konfigurátorových 467 t ... cena prodejce 437 t) ... a 21. října 2015 objednal ... nyní jsem v očekávání, bo zvláštní lakování může dodací lhůtu zkrátit, nebo také prodloužit ... údajně se čeká, než se sejdou do výroby 3 stejné barvy, nebo se po 3 měsících čekání pouští do výroby i samostatně :kol-31: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...