Přejít na obsah

Dodací lhůty


bord83

Doporučené příspěvky

Bydlím v Boleslavi a denně se dívám do automobilky a když vidím, kolik je nových aut naložených na vagonech (až budu mít nějaké fotky dám je sem), divím a ptám se...Kam všechna ta auta přijdou a proč je dodací doba tak dlouhá?

 

Jedná se o Octavie, Fabie a Rapidy.

 

 

 

 

Editováno: , autor: Pette-KH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak abych uzavřel svůj objednací příběh (yeti fresh 1.2 TSi) ... objednáno 21.10.2015, vyrobeno 13.1.2016, u prodejce obratem, převzít jsem ale mohl z důvodu své dovolené až dnes. Díky zvláštnímu lakování se dodání trochu prodloužilo ... ke cti embasofirmy nutno uvést, že ačkoliv objednáno před změnou ceníku, je vozidlo s výbavou po změně ceníku (ovládání na volantu, bluetoth konektivita, nebo sklopná sedačka spolujezdce, které se mě nechtělo připlácet ... na druhou stranu, některé nyní standardní součásti výbavy jsem připlácel ... m. j. např. sklopná zrcátka, nebo vyhřívání ostřikovačů).

Editováno: , autor: velkytom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Už mě kontaktoval prodejce. Auto jde do výroby a měl bych ho mít první týden v březnu, tak že to jsou skoro přesně 3 měsíce od objednání. Ale nepospíchám na převzetí, ať nemusím ještě přezouvat na zimní gumy. Pětiletého yetika jim nechávám protiúčtem, tak si jen užívám čekání na nového.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím po dlhšej dobe. Môj Yeti 1,2 tsi 2009 už má 2 mesiace nového majiteľa. Až teraz som sa dočkal nového. Je to 1,4 Tsi 4x4 DSG. Objednával som 4.12.2015. Vyrobený bol 23.3.2016, u predajcu je od včera, v pondelok si idem pre auto. Neskutočná doba. Pri objednávaní bola lehota dodania koniec februára. Ale už sa len teším. Podľa predajcu sa doba dodania naťahuje kvôli benzínovým motorom. Vraj dnes objednané autá budú dodané v auguste !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dne 4.2.2016 objednán Yeti Fresh 1,2TSI.

Dne 31.3.2016 převzat na prodejně.

 

PS: Při objednání mi řekli, že je doba dodání okolo 16 týdnů. Tato doba mi byla potvrzena i u jiného prodejce. Ale od podání objednávky jsme měl auto už za 8 týdnů doma. Což mne mile překvapilo.

 

 

PS: Slevu mi dali 3 %. Zálohu chtěli 10 % při objednání. Druhý prodejce nabídl stejnou slevu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Mě nakonec ta dvě vozidla objednaná 9.9.2016 (viz tři příspěvky zpět) dodali skoro stejně, Fabii jsem převzal 1.12.2016 a Yeti 15.12.2016. Ale o Fabii to věděl prodejce cca tři týdny dopředu, kdy bude vyrobená, o Yeti jsem se dozvěděl rovnou to, že už ji mají na autosalonu, prodejce mi pak řekl, že nečekaně dodali několik vozidel v prosinci, co měla být dodána původně až příští rok. Fábia byla dle VIN vyrobena ve výrobním závodě Solomonovo Ukrajina a Yeti ve výrobním závodě Kvasiny ČR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎15‎.‎09‎.‎2016 at 10:17, Jmeno napsal:

Já čekám od 2.6. 2016 a zatím nemám žádné zprávy o termínu. Nevíte jak se dá (z nějakých dokladů k vozu) zjistit, ve kterém závodě bylo auto vyrobeno?

Např. tenhle VIN dekodér dekóduje z VIN i výrobní závod, mělo by to být podle znaku na 11 pozici, ale ať jsem tam zkoušel jakékoliv číslo nebo písmeno, Nižný Novgorod to nedetekuje (dekodér byl naposledy aktualizován někdy v roce 2011). Já tam mám u Yeti na 11 pozici ve VIN číslo 6 a to detekuje jako výrobní závod Kvasiny ČR. U Fabie mám na 11 pozici VIN písmeno Z a to detekuje jako výrobní závod Solomonovo Ukrajina.

http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en

 

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...