Přejít na obsah

Z 1,2 HTP na 1,6?


Itali

Doporučené příspěvky

no 150tis by asi nedostal, ale za podobne starou 1.4 nebo 1.6 taky neda moc. Nevim jak Vy, ale ja nejsem zrovna vrelym zastancem novych aut. Prece jen si jit koupit neco, co v uz dobe zaplaceni ma min o 10% mensi cenu, se mi vubec nezamlouva :feve:

Editováno: , autor: jojouf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ekkar: já sem měl za to, že se chce zbavit FII a ta se dělá zhruba od března 2007

marek: záleží na tom, jak by spěchal, jaká je výbava apod.; první generace s elegance 1.2 za 150 mizí poměrně snadno

jojouf: to je otázka přístupu. já si cením toho, že jsem si mohl přesně vybrat, co chcu a neplatit za něco, co mě nezajímá. navíc slevama od prodejců se člověk dostává velmi blízko cen zánovních aut. ale leckomu může odkup těchto aut vyhovovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samozřejmě jde o dobu, kdy to kupuješ a pak je to o financích, které do toho chceš dát. Já to udělal minulý rok, tedy v době, kdy ceny byly skoro na minimu. Původně jsem přemýšlel o novém, ale pak jsem narazil na jetinu, ktera byla ve slušné výbavě, od člověka, kterému věřím a navíc jsem cenu trochu usmlouval, tak že rozdíl mezi mojim a novým bylo kolem 100tis. Což odpovídá 2 letům stáří v době nákupu. Tak že když nespěcháš a nevezmeš pak první nabídku, na kterou narazíš, tak rozdíl mezi novým a stejně vybaveným referenčním může být značný. Ale je to i trochu tím, že dělám v oboru, tak že mám kontakty, které jsem mohl použít na shánění. Normálně to považuju za hodně riskantní záležitost, to co se tu v některých bazarech objevuje je pěkná divočina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud má FII, tak v něčem kecá - buď si ji nekupoval jako 18letý, nebo mu nemůže být 23. A vzhledem ke způsobu jak "takticky" zamlčoval lízačku bych už se nedivil vůbec ničemu... Itali, můžeš si mě žrát jak chceš - ale Tobě zase tohle nesežere nikdo.

Takže ještě jednou Ti chci poděkovat že jsi mi asi po 5. odpověděl k tématu. A ano omlouvám se je mi 23 za nějaký měsíc , ale i tak to nesedí , podle Tvých výpočtů.

Každopádně tyhle Tvé kecy na mě , mi můžeš psát soukromě :)

""takticky" zamlčoval lízačku " :D Tohle fakt nééé :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...