Přejít na obsah

Škoda 135 GLI


Martin35

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

jojo, na toto auto sem narazil, když už bylo pozdě. Našel sem ho odhlášené ve Břeclavě ve šrotě. Eště sem s tím zkůšal jezdit po šrotě a pěkně to jelo, nakoplo to napoprvé. Nechtěli mě to dat celé ani kdybych to přeplatil. Tak sem ho aspon mohl rozebrat, všecky věci GLi sem vzal dom a zkůšal dat na moju šáde. Nastrtojil sem to kompletně ale neházalo ti jiskru, pořád sme na to nemohli dojit. Tak sem eletriku vyhodil ven a všecky věci ke vstřiku a prodal rsvancarovi z virtu. Doma mě eště zbyl holý motor a převodovka (kdyby nekdo chtěl po domluvě prodám).

973_P1050577_tn.jpg

Editováno: , autor: Ale B
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Chci Vám napsat špatnou zkušenost se super značkovým servisem, Moje škůdka má pohon LPG, který začal zlobit a to tak že nedrží volnoběh , prostě při odstavení plynového pedálu hned zhasne. Je to samá elektronika a nechtěl jsem do toho sám zasahovat.Zajel jsem tedy do lpg servisu, je nejznačkovější že víc být nemůže :) . A tam když k autu přišel mechanik ( asi tak 18 let) , tak velmi drsným pohledem na auto mi řekl, co s tim máte, tak jsem popsal výše uvedený problém a začal tím že motor napojil na přístroj a začal motor turovat skoro na maximum , asi po 10 minutách jsem to nyvydržel a ptal se co zjistil a zkuste hádat! Řekl mi , no nedrží to volnoběh , máte někde problem . To už do mě jela zlost :aggressive: , asi si toho všiml a začal blekotat , no to může být směšovač a to není nic levnýho, no, no to by se muselo bla bla...., ale kdybyste viděly ten otrávený xicht s jakým na to hleděl. Už jsem nevydržel a zabouchl motor s tím že k vůli tomu sem zde nepřijel, a zrušte objednávku a já jedu pryč. A rychle jsem vycouval z dílny a při mém dotazu že za co chtějí plati že sem se nic nového nedozvěděl a už vůbec mi nic neopravily. A oni že musím zaplati asi za 20 minut práce a měření , no dělá to 400 kč. Tak pop pár prudkých hádkách a ostrých slovech. sem tedy nechal 400 a zmizel. Holt už to není co to bývalo , dněšní výměnkáři už neumí najít závadu!! (neřikám že jsou všichni stejní, nechci nikoho urazit). Mějte se fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...