Přejít na obsah

vypnuti nebo stazeni egr ventilu pres vag


kaskader

Doporučené příspěvky

Nejlíp je to odpojit softwarově,ten kdo dělá chiptuning,pak je možnost to zaslepit podložkou,nebo vytáhnout podtlak od ventilu. To co chceš přes vag se dá udělat,ale je to jen minimální ůčinek. Postup mám,ale z hlavy ho neřeknu,někde jsem to tady na fóru psal,stačí hledat.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to jak jsem psal,musíš sehnat někoho kdo chipuje a ten to přepíše a to je ten nejlepší a v tvým případě taky jedinej způsob. Napiš odkud jsi,někoho kdo to dělá mám. Na tohle je vag krátkej.

diky,sem z plzne ale auto mi cipovaly v auto cip v praze,deje se neco s motorem kdyz budu jezdit s odpojenym podtlakem,krom toho ze budou svitit emise a nebude se otvirat egr ventyl,myslim tim aby to nespadlo do nouzaku napr.na kolik to tak vyjde to prepsani v tom sowtu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odpojenej podtlak na nic mít vliv nebude,krom té kontrolky. S padáním do nouzáku to nemá nic společného. To vyřazení funkce EGR jsi měl chtít už když jsi to nechával chipovat,dělají to tam taky,ale musíš si to říct. Tak se tam zkus s nima domluvit,mohli by to udělat za pár kaček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Ahoj všem, momentálně řeším odstavení EGR u octavia 2 1.9TDi BXE a nechci do toho nějak extra moc zasahovat. Napadlo mě žebych jen odpojil trubku co vede od egr u vyfuku, u vyfuku bych to zaslepil a trubku od egr bych nechal volně u motoru a byla by průchozí. Čistě teoreticky by místo bordelu z výfuku motor nasaval vzduch okolo motoru... ? Šlo by to takto ? Budu rád za jakýkoli názor.. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...