Přejít na obsah

SWING


Doporučené příspěvky

Zdravím, rád bych koupil autorádio swing do mé OII FL, rádio mám vybrané použité, 2 roky staré s kódem dílu: 1Z0 035 161 M. Otázka je, zda bude třeba po instalaci do mého vozu bezpečnostní pin? Prodejce mi tvrdí že ne a předběžné info od autorizovaného servisu je, že také ne. Zde na fóru se mi informace míchají, proto bych se rád zeptal takto napřímo.

 

Díky Vašek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím, mám menší dotaz. Rádio swing přestalo načítat vypálená cd. Zřejmě bude asi po letech potřeba vyčistit mechaniku. Řeším, ale problém čím, protože na čistícím cd je varování před použítím u slot-in mechaniky. Máte s tím někdo zkušenost ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim,

mal by som na vas dve otazky nakolko mi nieje zopar veci jasnych ohladne kodovania a radia swing. Jedna sa teda o radio Swing podla "googlu" som sa docital ze sa da nakodovat s dvomi reprakmi alebo so styrmi plus je tam moznost sound system. Ja som mal dva repraky z vyroby(predne repro) dorobil som si dalsie dva (2x vysky plus 2xbasy v zadnych dverach) samozrejme cez zosilovac. Chanisko mi to nakodoval ze sound system so styrmi reprakmi len teraz mi je nejasne co znamena ten sound system na radiu je to viac moznosti nastavenia repro alebo co? Viem ze original sound system je 12 ci kolko reprakov plus zosik priamo od vyroby..A dalsia vec pri nakodovani radia na tu moznost sound system sa mi stlmil vykon do reprakov (do zosiku) co samozreme pridam na zosiku ale mi povedal ze nemusim mat uz napojeny Hi-Lo prevodnik a to je ta druha otazka ze ci pri nakodovani radia na moznost sound system sa na linkovovych vystupoch radia prepne uroven na tie 2V co maju ist do vstupu zosiku. 

Vopred dakujem za objasnenie...a pekny vikend.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím - mám O2 modelová řada 2010, nejvyšší klima, multifunkční volant, plný maxidot, 8xrepro, Swing - byl jsem smířen s tím, že nemá bluetooth, protože v nastavení nebylo. Nedávno jsem náhodou zabrousil do nastavení a najednou tam byla možnost Phone i BT-Audio (měl jsem vypnuté zapalování, pouze puštěné rádio). Když jsem otočil klíčkem do 2. polohy (rozsvícené kontrolky), možnost zase zmizela. Čím to? Je tam teda BT nebo není? Jaká musí být konstelace hvězd, aby tam ta možnost BT-AUDIO a Phone byla? Nemůžu se dovtípit, jak to dokázat. Když běžně vjedu do nabídky na maxidotu, tak tam Phone není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
V 2. 10. 2016 na 22:44, Sharky487 napsal:

Zdar, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně výměny SWINGu za Stream (MP3), na který jsem tu nenašel jednoznačnou odpověď.

 

1. Bude Swing pasovat do rámečku po Streamu? Je víc typů (tvarů) rádia Swing nebo jen jeden? Případně dá se sehnat rámeček pro Swing a předface Climatronic?

2. Podsvícení Swingu, jak bude nebo nebude fungovat? Bude svítit málo nebo vůbec? Bude reagovat na regulaci podsvitu auta? Mam MR2008, takže údajně gateway měnit nemusim.

3. Bude si rozumět s Climatronicem? V mém MR už by měl být ten novější Climatronic, kde stačí jen prohodit panel za faceliftovej, ale zas nevim, jestli tam taky nebude problém s podsvícením (ale to už je do jiného tématu..).

Díky za odpovědi.

 

Tak si odpovim, třeba to někomu pomůže..

1. Pokud je Swing z O2FL, tak do rámečku po rádiu Stream pasuje krásně.

2. Podsvícení displeje je pořád stmavené, (podsvícení ostatních tlačítek je v pohodě). Číst se to ale dá.

3. Údaje z předFL Climatronicu Swing nezobrazuje, ale nevím, jestli proto, že si s ním nerozumí, nebo proto, že není nakódovaný. Mám už novější verzi panelu a Climatronicu, která je funkčně shodá s FL (takže můžu v budoucnu snadno přehodit panel a rámeček za faceliftový).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 16. 8. 2016 na 6:58, brunoos napsal:

Swing v OII FL, original z výroby.

Nejde mi vytáhnout CD. Na displeji se zobrazi hláška CD:ERROR.

Už se mi to stalo jednou, ale po čase CD vyjelo. Dal jsem jiné CD, přehral jednu písničku a chtěl znovu vytáhnout - nejde. V radiu jsou slyšet nějake zvuky, ale nic víc.

Prosím o radu.

Díky

Zdravím všechny. Mám stejný problém s CD, které nelze vysunout a nenašel jsem řešení. Má někdo prosím radu? Děkuji

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravim. Měl jsem stejný problém. Obeslal jsem emailem všechny dostupné servisi autorádii. Všude stejná odpověď oprava 1000-2000 kč. Dle závady. Tak jsem na aukru koupil funkční rádio za 2000,-kč a vyměnil ho. Nemusel jsem nikam nic posílat a čekat co bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj,

poslední dobou řeším problém.

Po zapnutí rádia mi chvíli nefunguje AUX-IN, byť zdroj hraje, rádio nevydává ani pípnutí. Samo se to rozehraje třeba po minutě.

Když píchnu něco do MDI, tak stejný problém, cca minutu svítí na rádiu připojování k MDI a až potom se chytne.

 

Nevíte co s tím nebo kde hledat problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

No, ked stlacim media tak mam v ponuke cd  aux a BT na stvrtom tlacitku. Tak isto mam aj zapnute v nadstaveniach BT AUDIO - ON. Ale telefon mi ho nechce najst. Ako by som to vedel zistit. Mam tam aj hands free sadu nokia a pri telefonovani sa mi na dispaleji swingu zobrazi phone. Neviem co s tym. Nieje treba este nico zapnut? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Dobrý deň chcem Vás poprosiť o radu .Neviete mi prosím poradiť mám autoradio SWING  CD/MP3 .Bol mi menený motor a bola vonku batéria .Cca 15dni bola mimo auta.Po zapojení mi vyžaduje kod ktorý som aj vložil ale nechce ho prijať.Kod bol pribalený pri knižke od rádia.Neviete mi prosím pomôcť vygenerovať nový kod alebo mi pomôcť čo s tým môže biť .Dávam tu číslo auto rádia SKZ7Z3F0115646 .Ďakujem za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...