Přejít na obsah

Zvetseni kufru - oddelani rezervy.


zzdeny

Doporučené příspěvky

Taky jsem řešil odstranění rezervy. Vystačil jsem si ovšem z původním kobercem. Jediné co jsem musel zakoupit je ten plastový výlisek, aby byla podlaha rovná. V kufru mám tu vanu s 15 cm hranou, co je parádní věc (dostal jsem ji zdarma), bohužel v kombinaci s rezervou absolutně nepraktická. V servisu asi moc nepřemýšleli, když mi ji objednávali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahojky, tak já jsem řešil opačný problém. Koupil jsem Yetiho bez rezervy a do ciziny na dovču tak nepojedu. Před dvěmi lety jsem na jihu Srbska trefil kámen a guma na odpis. Ještě že jsem měl aspoň dojezdovku. V deset večer, pár kiláků od Kosova... Bohužel jsem nesehnal ty polystyrénové nesmysly, tak jsem si poradil jinak. :kol-28:

post-84792-0-94400400-1380315413_thumb.j

Editováno: , autor: heroman63
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník.
Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník.[/quote

Přesně tohle sháním. Máte je ještě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

no taky me docela zarazilo, že kufr v Yetiku je tak malej, o neco malo vetsi ho ma RApid spaceback ... :( mozna jedine ze v Yetim se da vyuzit vyska, ze zadni okno neni tak zkosene, ted to resim zda jit do Yetiho nebo Berlinga (ktery ma naprosto luxusni zavazadlovy prostor) ... potrebuju hlavne narvat do kufru kocarek a psa (LR) ... do současné Fabky I combi je tam nacpu ( s tim ze kocarek leží/stojí na boku šikmo v kufru, pes má málo místa ale poradí si, korbička kočárku - hluboká, je napřední sedačce spolujezdce, u sportáku to pak se jen o něco málo zvětší hloubka kočárku v horní polovině) ... kočárek velikostně cca 80x50x30 (těch 30 hloubka v dolní polovine v horní cca 10) ... v Yetim teoreticky by to šlo na stojaka dat na hloubku kufru to je idealni stav, ale chtelo by to nakym gumycukem přitáhnout někde aby to drželo, je tam něco za co by se dalo uchytit?

Editováno: , autor: centris610
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no byli jsme s Yetim se známým ve sklípku a narvali jsme po roletku asi 33 kartonu s vinem po 6ks, nejdrive jsem rikal ze se to tam nemuze vejit, ale v pohode ... bagly se dali na jedno sedadlo a ve 4 lidech v pohode ... jo ještě mě napadá ty zadní sedačky se dají o kolik cca cm posunout vpřed? jde to u všech výbav v Yetim posunovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Řeším opačný problém. Mám nového Yetíka bohužel s sadou na opravu pneu. Rád bych tam dal rezervu včetně nářadí a těch vložek. Zmenšení kufru neřeším. Tak má li někdo na prodej komplet, koberec, vložky, nářadí včetně dojezdového kola rád odkoupím. Na ceně se určitě dohodneme. Jo a mám model CITY předokolku 4x2. Předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Potřebu rezervy jsem vyřešil dojezdovým kolem 125/90 R16. To je asi nejmenší objemové zmenšení kufru. Ale o 2 cm překáží na výšku plato kufru. Nevím jestli by ho udržel stahovací popruh za ty dvě kovové oka podlahy při nehodě. S neupevněnou rezervou by asi byl problém.

post-33948-0-57921500-1455390490_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Nedávno jsme koupili Yetiho 4x4 (r.v.2010) a máme to bez rezervy. Chtěl jsem si jí komplet dokoupit nebo alespoň všechno kromě kola (polystyreny, podlahu, hever, klíč, šroub na upevnění kola). Kolo jako takový bych si nakombinoval, ale všude je jenom sada pro předokolku. Všude píšou není vhodné pro 4x4. Chtěl bych se zeptat v čem je rozdíl, že bych si koupil tu sadu pro předokolku a nějak si to upravil, případně jestli by někdo neprodal komplet rezervu pro 4x4. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...