Přejít na obsah

Palubní počítač


Paul132

Doporučené příspěvky

Čau,

nemůžu najít toto téma na fóru, tak ho sem píšu. Mám dotaz ohledně palubního počítače. U felicie mám pouze palubní počítač bez kabeláže a nevím kde by se dala sehnat nebo zda je to vůbec možné a dokoupit ji samostatně ? a jestli je to obtížné namontovat (nejlépe nějaký návod) předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 roky později...
  • o 7 měsíců později...

Čaute,

 průměrnou rychlost, doba jízdy a dvě teploty (obě dnes odpoledne ukazovaly přes 30 stupňů a venku chladno ,korekce dle manuálu max -4 a +3,5 o tolik to šlo poštelovat víc né) víc to přepnout nejde neukazuje okamřitou spotřebu atd. , ,kabeláž je snad správné?i čidlo?kolik má mít funkcí ? tyhle se dvěma čidly teplot mají mít  ty samé funkce jak má TC-6? Dle výrobního čísla (jestli je správné) to je co za typ?,  manuál na 2 čidlovej je stejnej  jako na TC-6?

 

Ďík za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fer1: Ahoj. palubní počítače se 2 snímači teploty byly první palubáky od APRI pro felicii, které se vyráběly. Později vnitřní teplota byla zrušena. Dle sériového čísla bych si dovolil tvrdit, že firmware v palubáku vnitřní teplotu zobrazovat už nedokáže, protože se jedná už o ten nový typ.

 

Pokud ti venkovní teploměr ukazuje 30°C v tomto počasí, je to jednoznačně špatně - pokud samozřejmě máš teploměr umístěn správně a ne někde u motoru.

 

Na kolik si topíš vevniř fakt nevím, takže 30°C samozřejmě nemůžu potvrdit, že je chybně:-)

 

Pokud ti to neukazuje okamžitou spotřebu a snimač průtoku máš korektně připnutý na oranžovém vodiči na ŘJ, máš zjevně vadný snímač průtoku a bude ho potřeba také vyměnit.

 

Co se týká funkcí palubáku, dopoučuji nastudovat zde, či v návodu na našem webu - http://specialnielektronika.cz/images/Uzivatelsky_TC-6.pdf Strana 3 - Ovládání a funkce.

 

Pokud bys potřeboval ještě cokoli dovysvětlit, příp. objednat, obrať se na nás na libovolný kontakt viz zde: http://specialnielektronika.cz/cz/kontakty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Má tu někdo felicii s 1.3 MPI a zapojeným palubním počítačem? Podle manuálu mi není úplně jasné kam přesně (a jak) dát snímač spotřeby v motorovém prostoru. Mohla by to pro mne a pro ostatní nějaké dobrá duše která již ve voze palubní PC má vyfotit?

Předem moc díky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...