Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.


KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Originální. :) Ty dvě auta mají dohromady hodnotu kolik? 700 000 - 800 000 Kč? Myslím, že se nevyplatí šetřit. Jak jsem tu už psal - co klon, to originál - možná něco nepůjde, možná něco ano, navíc je nelegální - má to cenu? Jestli potřebuješ nastavit pár věcí, tak k někomu zajeď, kdo to dělá, jestli se v tom chceš hrabat neustále, tak si kup originální kabel s podporou a aktualizacema.

Já vím, že platí pravidlo, že pokud má někdo něco drahého, tak si na to nevydělal tak, že kupoval předražené blbosti, takže jestli chceš opravdu mermomocí klon, tak asi nejlépe z www.dealextreme.com, co nejvyšší verzi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem spokojen s tímto : VAG COM 11.10 with HighQuality z DhGate.com, po počátečních peripetiích ve win 7 s ovladači to chodí SUPER! Dlouhé Kódování , prostě vše :-) jsem amatér, tak že kromě vyčtení chyb, nakódovátí GATEWAY, a konfigurace BT jednotky a parkováku s tím moc nečaruji.

Nastavil jsem si i jednotku Central Electric a to CORNER Light, coming home....atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim jak VCDS, ale ovladače ke kabelu VAG 106 jsem pod W7 64bit nerozchodil.. pomohla instalace XPček, kde vše funguje jak má..

10.6.4 funguje ale 10.6.X nee stačí vzít zté 10.6.4 jen soubory dpinst.exe a mam pocit jeste ty co zacínají na RT (4x) , přenes do slozky na W7 a spustit dpinst.exe ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • Pawouk změnil název na VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...