Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.


KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

Samozrejme nektere jednotky dlouhe kodovani nepodporuji (napr. volantova jednotka (aspon ta moje)). Napr. Centralni elektrika, ABS, radio atd. podporuji LCode

 

Na kodovani pouzivam primo LCode, ktery je soucasti VCDS (v CZ verzi mam pocit neni, ale da se dohrat z EN verze a funguje pak uplne stejne)

Díky za info stáhnul jsem anglickou vr. a vyreseno, lcode tam běží, teď ještě najít, kde se dá aktivovat av vstup na columbusovi a budu spokojený. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Když koukneš do správce zařízení tak bys tam měl po připojení kabelu na položce usb mít někde položku RossTech, tak víš že ovladače pro usb jsou OK, potom připoj k autu, zapni zapalování, a spusť prog., udělej test a mělo mělo to fungovat, koukal jsem u kámoše co má stejný klon a ty položky a verze usb má úplně stejné jako na tvém obrázku a funguje to, jen tam má napsáno místo toho "not found" K1-OK, K2-OK, CAN-OK, nebo tak nějak....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Pánové rád bych se dozvěděl, zda má někdo zkušenost s používáním čínských kopií kabelů HEX-CAN z Aliexpressu, které uvádí o několik příspěvků výše např. LucasCZE a to konkrétně s Octavií II FL 2013 1,6 TDI CR 77 kW. Někde jsem se totiž dočetl, že právě s tímto modelem ty kabely nefungují, jinde to zase vyvraceli. Tak bych rád věděl, jak to tedy je. Děkuji za každou zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím tak nějak počítám, že je to risk - kupovat klon. Spíš mi šlo o to, jestli se zrovna o tom mým modelu ví, že s ním to nejede vůbec, nebo mám stejnou pravděpodobnost jako u jakýhokoliv jinýho modelu auta. Protože jsem o tom kdesi na jiným fóru v polovině minulýho roku cosi četl.

Editováno: , autor: Svabek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ke kabelu jsem dostal dvě verze VCDS - 12.12.0 a 11.11.6, na novější verzi se k jednotce dá připojit, ale hodí chybu v ROD a v podstatě nic tam nefunguje. Ve starší verzi se tak v 1/2 pokusů daří k jednotce připojit bez ROD chyby, ale nejde mi například přečíst stav DPF filtru. Jinak všechny ostatní jednotky fungují v pohodě, nebo jsem tam minimálně já problém nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...