Přejít na obsah

Nebliká dioda u dveřích řidiče...?


bercom

Doporučené příspěvky

Zdravím znalce a rovnou k věci. Víc jak 5 let mi nefunguje zvuková signalizace rozsvícených světel u otevřených předních dveří - prý nefunkční zámek levých dveří. Pak přestala svítit stropní lampička a do třetice přestala blikat červená dioda v tapecírungu levých předních dveří. Vyzkoušel jsem vaší radu 4x rychle za sebou zamknout a odemknout klíčkem dveře – (nemám dálkové). Dveře zamknu a dioda nebliká dál. A dokonce ani nezacvaká 2x zámek při zamčení dveří. Jedná se opravdu  o vadný zámek? A pokud ano, je opravitelný? Protože ve Škodě za něj chtějí přes 4.500,- Kč a to se mi zdá od nich dost sprostý. Jinak zkoušel jsem dát celkem 5x neoriginál zámek(čínská druhovýroba za cca 600,-Kč) a vůbec to nechodilo. Autoelektrikář mi řekl – musíš dát origoš zámek a pak to bude chodit. Díky za kratinkou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kedze ani srnka netusi co vsetko je v tom cinskom zamku, tak ti kratko neodpovie asi nik.

 

ALE

pokial mas povodny original zamok, staci aby si vymenil vonkajsi mikrospinac zamku (v zamku je dalsich 5 mikrospinacov) a ked tak premeral kabelaz co ide do toho zamku.

 

Viac v teme> http://forum.skodahome.cz/topic/39978-problem-s-mikrospinaci/page-2?hl=mikrospinac#entry800037

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3000? Tak to by mě museli zbavit svéprávnosti. Ale jinak dobrej vtip. Ne-pokaždé mi vyměnili kus za kus, no a když už to nechodilo popáté, tak jsem se na to vykašlal. Zkusím to podle Patrikovy rady a uvidíme. Díky moc.

Editováno: , autor: Wojnar
ronik: Je nějaký důvod proč cituješ poslední příspěvek?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ahoj  
mam O1 rok 05  při zamykaní  na  dalku   se  mi nezamknou dveře  u řidiče  ostatní jo... Nevíte čim  by to mohlo  být ?  a kličkem normalně  zamknout   jde tahlem sjede   čudlik    a  dioda  neblika  ani neraguje  nic   ?  jakej je  problem  ? děkuju za  odpověd  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Čau nechci zakládat nové téma. Mám problém s centrálním zamykáním. Dálka v klíčku svítí ale neodemyaká ani nezamyká, Přední dveře jak u řidiče tak u spolujezdce mi zamčou vždy jen ty které zamykám klíčkem, když sednu do auta a zamču to ovládáním na dveřích zevnitř tak se mi zamknou a zústanou zamčený zámky na pravé straně ale na levé straně mi hned vyskočí zpět a zůstanou odemčené.

Dnes jsem sundal tapec u řidičových dveří a koukl na konektory co vedou do ovládání centrálu a proměřil jsem že je šťáva na pinu 8,6 a 4,  pak jsem to to prostříkl (kontaktem- sprejem) nasadil zpět a dvakrát zkusil zamčít a vše fungovalo aji dokonce problikla ledka . Po té jsem vše vrátil do původního stavu a zase nic nefunguje. Víte co by to mohlo být?

jedná se o vůz Octávii r.v. 99

Jinak interierové světlo při otevření dveří se rožne, ještě jsem vyzkoušel třikrát po sobě u řidičových dveří zamknout a odemknout a naposled zamknout a v tom případě mi to zamčelo a i ledka se rozblikala( Před tím  jsem prohmatal průchodku dveře kastla která se láme při zavíraní dveří.

Editováno: , autor: stoupa1980
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Me fungovalo vše bez problémů na první zmáčknutí se auto zamklo a blikala dioda dnes jsem z zjistil ze mám zatuhly zadní zámek 5dveri tak jsem ho rozhejbal a šlo zamknout i odemknout no a najednou mi na první zmacknuti centralem jde sice zamknout auto ale ne bliká dioda musím az na druhé zmáčknutí tak az potom je slyšet další cvaknuti a začne blikat dioda zkoušel jsem to několikrát ale bez změny někdo nějaké nápady rady ? Jak bych to mohl dat zpět aby to bylo jako driv všechno svítí okolo jak ma dveře i stropní lampičky mikrospinac mi přijde ze nebude ale jen můj názor díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dobrý den,

mám O2-2006 a mám následující problém: dioda ve dveřích vůbec nebliká, ale

- na maxidotu funguje správně ukazatel otevřených dveří

- světlo na stropě funguje také správně a reaguje na všechny dveře bez problému se rozsvítí po chvíli zhasne

- funkce safelock také funguje správně

 

Nevíte čím to tedy může být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...