Přejít na obsah

Originální rádio ŠKODA Symphony - VŠECHNY DOTAZY SEM!!!


Host Lacer

Doporučené příspěvky

Kod je čtyřmístný, první číslo se vkládá tlačítkem č. 1, tlačítko stiskneš tolikrát kolik je hodnota prvního čísla. Příslušné číslo naskakuje na displeji. Druhé číslo nastavíš podobným způsobem tlačítkem 2 a dále třetí číslo tlačítkem 3 a čtvrté tlačítkem 4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím , koupil sem Skoda Symphony CD které bylo namontováno v O2

Já mám pašíka b5 rv. 97 necan... A jakmile jsem ho zapojil na obyč ISO konektory tak se ani nerozsvítí a proste se nic nestane... Rádio sem kupoval od kamaráda takže věřím že je vpořádku....

Taky sem to proměřil a do rádia nějaká štáva jde... (promeril sem to za ISO konektorem...) ale porad se proste nic nedeje... cele sem ho prohledl, nikdy studenak, nikdy nic spalene...

sem z toho zoufaly, nevite nekdo co stim???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"TO šípek: Tak jsem to zvládl i bez vás, ale mám jiný problém, nesvítí mi podsvícení, nevíte jestli je v tom nějaký háček, nebo jestli je to v pr.. či jestli se to dá spravit? předtím jsem tam měl neorigo rádio"

Problém s podsvícením jsem měl i já. Mě sice svítilo, ale úplně slabě, že ani když byla tma tak to skoro nešlo poznat. Taková bludička. Vyřešil jsem to tak, že jsem to musel nechat opravit.Nic jiného s tím už nešlo dělat a při te příležitosti jsem si to nechal předělat i na mp3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, poradte, podporuje radio Skoda Symphony A04 format MP3 na CD? Popripade co obnasi "predelani na MP3" zminovane o par prispevku vyse? A jak kvalitni je cteni vypalenych CD?

symphonycd.jpg

Díky! ;-)

(Hladal jsem na skodahome pres google a nic nenasel....vyhledavani na foru je k nicemu)

Editováno: , autor: Manek88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Pro Manek88. Jestli to je ještě stále aktuální, tak rádio jsem nechával opravovat a zároveň předělávat na mp3 u této firmy http://www.brm.cz . Rádio jsem podle jejich instrukcí odeslal a do týdne a půl bylo zpátky hotové.

Možná, si někdo řekne, že je to dost drahé, ale chtěl jsem originál rádio, protože tam sedí a navíc se mi líbi. Kvalitou taky neurazí a kdybych chtěl pořádnou muziku, tak by nestačilo vyměnit jenom rádio. Moc toho stéjně nenaposlouchám, a mp3 mám navíc k ničemu (stéjně tak to cd), protože poslouchám jenom rádio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro lukyfabia. Asi to bude normální, že rádio jde zapnout i bez klíčku v zapalování. Mě to jde taky a znám další, kterým to jde taky. Pokud rádio necháš hrát, tak se ti baterka samozřejmě vybije, ale popravdě jsem nezjistil, jestli se to rádio umí samo vypnout, třeba po hodině hraní si uvědomí, že není nastartované, případně otočené klíčky a vypne se. Pokud to někdo ví, ať napíše. Co vím, že tuto funkci má opel astra, vyrobená v roce 2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdarec ,nenašel jsem tu, že by někdo řešil výměnu hlavního vypínače+ovadače hlasitosti rádia symphony. Něaká kurva se mi vloupala do auta,chtěl rádio ,které se mu nepodařilo vytrhnout ,tak ho aspoň zničil tak, že utrhl hlaví vypínač - teď nejde zapnout. Dík za info. Jura

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Čaute, veľmi by som chcel používať rádio Symphony s CD v F1, ale prestavba na MP3 mi príde nekresťansky drahá, tak som sa začal obzerať po iných možnostiach a zapáčili sa mi tie adaptéry do CD wechslu, na ktoré pripojíte buď priamo MP3ku cez 3,5mm jack alebo dáke USBčko/SDkartu.

Nie sú tiež u nás najlacnejšie ale ako pozerám, z eBayu viem zohnať taký kábel (8PIN <-> 3,5jack) za cca 10-15EUR. Ak by sa mi to osvedčilo, tak môžem potom zohnať aj pre iných záujemcov, ak dáki budú.

Moja otázka v prvom rade - oplatí sa to? je to prijatelná kvalita zvuku a rádio s tým nemá žiaden problém?

Ďaľšia otázka je ohladom inštalácie - asi budem musieť vyberať von prednú priehradku, aby som si potom aj mohol zaviesť kábel. Naslepo to zozadu najskôr nezastrčím (ešte som nevidel zozadu rádio Symphony), čize ho budem musieť najskôr vyberať. Dalo by sa tak, že ho zozadu len vytlačím, pretože nedisponujem tými špeciálnymi klúčmi na vytiahnutie? Ďalej som bol celkom vystrašený, keď som si v príručke čítal o vyťahovaní prednej priehradky, že treba odpojiť konektor airbagu (ktorý tam nebol ani znázornený) a potom to zapájať späť takým spôsobom, že keby to náhodou strelilo, aby nikto nebol v aute... je fakt reálna hrozba, že pri takejto manipulácií niečo hrozí airbagu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,chci se zeptat nebo kdo mi poradi :o)) rano nastartuju svoji Octavii r.v.2002 1.9tdi a na radiu CD(syphony) se ukaze Phone.... radio nejde vypnout a tlacitka nereaguji....zkousel jsem odpojit baterku a vytahnout radio,ale po zapojeni to opet pise Phone.... kod na radio by mel byt automatickej po strceni klicku do zapalovani.... dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...