Přejít na obsah

Originální rádio ŠKODA Symphony - VŠECHNY DOTAZY SEM!!!


Host Lacer

Doporučené příspěvky

Mám dotaz určitě to někdo dělal,určitě je to zde na foru popsané jen to nemůžu najít...

ve své Fabii I. rv 2007 mám originál rádio Symphony a chci se zeptat jestli jde místo něj dát jiné originál škoda radio například Bolero nebo Amundsen,Nexus... (chtěl bych něco s navigací) tak abych nemusel natahovat nové kabely prostě vyměnit kus za kus s minimem uprav?

Editováno: , autor: Kulíšek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...kdyby jsi chtěl 2DIN rádio s NAVI tak za 6800,- podobné

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/43-1-Multimedia-2DIN/0/5/1672-2DIN-autoradio-s-BT-SD-USB

 

...jen balení bohužel neobsahuje plechový instalační rámeček...přiložena SD karta s mapovým software - MapFactor Navigator Free

Editováno: , autor: fancarhifi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

do své fabie, která má origo rádio symphony jsem si pořídil bazmek, se kterým mohu připojit do radia cokoliv s 3.5 jackem. Pracuje to parádně, ale mám problém, že se mi do reproduktorů stále přenášejí rušivé zvuky - jako když dáte mobil k reprákům... dělá to hlavně když není signál atd... neexistuje nějaké stínění, který by eliminovalo tyto signálové pazvuky? moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Nazdar! Viete mi pomôcť ako poskladať toto tlačidlo aby mi nevyskakovalo ? Pri rozoberaní mi nejak vyskočilo to tlačítko tak som nemohol vidieť ako to bolo pôvodne. Niečo sa tam mohlo zlomiť ? Viete mi niekto uploadnut foto jak ma vyzerat ten cudlik ?

post-82624-0-96413200-1405887831_thumb.j

post-82624-0-32526600-1405887842_thumb.j

Editováno: , autor: Robex
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahojte, chcel by som sa spytat ako mozem pripojit na mojej Fabii 1.2 rocnik 2002 do autoradia original od skody,  Symphony telefon. Mam tam v menu moznost Phone NO alebo ON alebo IN ale neviem ako mam pripojit telefon ani v manuly to nieje napisane a chcem aby ked mi niekto zavola tak mi to prepkne na reporduktory . Dakujem :) 

 

 

 

 

2009_10240009.JPG

Editováno: , autor: Belo7033
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Dobrý den, koupil jsem symphony na inzerát ale nějak jsem si nevšiml, ze chybí zástrčka na anténu. Je tam jen díra. Dá se někde sehnat a pripajet nazpět tu samici.? Nechápu proč to někdo vyndal. Děkuji za kazdou radu.

Editováno: , autor: brzka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Válí se mi doma to, co jsem používal u Symphony a fungovalo (to černé). Musel jsem k tomu přibastlit předzesilovač (to stříbrné), aby se nemusela hlasitost moc vytáčet. Montáž je velmi snadná. Cena cca 1/3 ceny TECHNISAT MOBILE AUDIO INTERFACE.

Dalo by se to jeste objednat? ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj všichni, chtěl bych požádat o pomoc při volbě nového rádia symphony do mé Octy. Bohužel se mé stávající líbilo někomu ještě více než mě, a tak mi ho v noci vyndal, naštěstí konektory zůstaly celé. Mám 2002, business, s MF volantem a maxidotem. Originál rádio bylo Symphony s CD. Zelený iso konektor má čtyřy dráty 3 jakési fialové a jeden černý.

Vzhledem k tomu, že musím koupit nové, uvažuji o Symphony MP3. Chci se zeptat bude to fungovat bez úpravy a nebo musím udělat to přepojení za budíkama. Děkuji předem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tady jsi v sekci FI.

 

Ale pokud ho seženeš a už jsi tam Symphony CD měl nebudeš mít podle mě problém.

 

Jediné co bude problém je Symphony s MP3 sehnat, moc jsem jich nezaregistroval. Ale kamarádce jsem ho sehnal, trvalo to ale sehnal.

 

 

 

DNES MÁŠ JEDNO NA BAZOŠI !!!!!!

Editováno: , autor: Combi2002
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím lidi :) 

potřebuji radu. Ve firmě máme několik aut. já v aute neměl rádio tak jsem z nepojízného vraku co nám tam stojí jedno vzal.je to originál a chce po mě kód aby se synchronizoval .... Dokumentace není téměř žádná co se týče toho auta ze kterého jsem to vzal, takže neznám ten jejich kód. vím že se to dá nějak zjistit v servisech ale je to hrazené. Udělat si diagnostiku švába kde to je nahrané sám nedám (ne že bych nevěděl jak ^^ ale ta práce s tím to se mi prostě nechce :D ) potřebuji snadné a snad i funkční řešení a nikde jsem se nic moc nedozvěděl. Díky předem za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...