vlastik88 Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 hoj mám menší problém s výměnou pravé obrysového světla. Vůbec jí nemůžu dostat ven a výměnit, podle "manuálu" stačí zmáčkout pružné jazýčky a vytáhnout ale to se mi nějak nedaří, strašně málo místa a rukou se tak skoro ani nedostanu. prosím o radu jak jí vyměnit. předem děkuju za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Světlo musí ven, odšroubovat kryt zezadu jak jsou světla(mám xenon, nevím jesli je to jinak u halogenů) a pak ze strany vytáhnout žárovku. Jde to dost blbně, chce to nějaký kleště a vytáhnout to. Ta podkávačka je totiž u hlavních potkávacích světel a to je blbé. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthony696 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 hoj mám menší problém s výměnou pravé obrysového světla. Vůbec jí nemůžu dostat ven a výměnit, podle "manuálu" stačí zmáčkout pružné jazýčky a vytáhnout ale to se mi nějak nedaří, strašně málo místa a rukou se tak skoro ani nedostanu. prosím o radu jak jí vyměnit. předem děkuju za rady mal som rovnaky problem, rukou to jednoducho nepojde. treba zobrat klieste a vytiahnut, uvidis ako lahko to pojde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts