Přejít na obsah

Octavia 1,8T


Termiks

Doporučené příspěvky

Dnes 24.6. 2010 mi byla ukradená Octavie 1,8T(Sedan) r.v. 2001 v Litoměřicích. Byla na značkách 6U0 8377. Byla to zelená metalíza na škodováckejch 15" elektronech, název nevím. Byla komplet v elektrice (PPC,climatronic, tempomat, parkovaci senzory, výhřev sedaček, dešťový senzor, 4xokna, zrcátka, ostřik světlometů). Byla bez jakýchkoli úprav, interiér byl komplet v kůži a jediná specialitka ta kůže byla tmavě zelená, což se jen tak nevidí. Přední nárazník byl na levé straně mírně urvaný, takže přesně nedolýhal, ale to je vidět pouze z blízka. Bohužel neměla žádný alarm, ani defend a pojištenou sem jí taky neměl :( Bohužel nafocenou ji nemám, ale jak říkam byla to naprostá seriovka(facelift).

Kdyby ste jí někdo zahlíd, tak jakoukoli informaci samozřejmě odměním.

607 783 487

termiks@centrum.cz

Editováno: , autor: Termiks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Byl to dovoz přes bazar. V mostě, jestli vám něco říká vyberauto.cz, známá firma na stáčení kilometrů. Ale už sem od nich jendou auto měl a nebyl problém.

Jo www.vyberauto.cz z Mostu taky znám. Koupil sem od nich Octu -němku v kombiku 1,9TDI 81KW r.v.2000, model 2001 ambiente a měl jsem jí pouhé 2 DNY. Ani jsem se s ní pořádně neseznámil. I policii jsem tam směřoval ale ty neslyšej a neviděj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že se auto najde, tak to je bohužel minimální šance,ale naděje umírá poslední.

Jinak vím jak ti asi je...mě ukradli kdysi zánovní oktavku (světle modrá metalíza), problém byl ale ten, že jsem ji měl pouze půjčenou, takže to byl masakr...a pojistka na ni skončila dva měsíce před tím, než byla ukradena...takže stejná situace, prostě nepojištěná.

Nejvíc mě překvapila reakce policie...dorazili na místo dva lemplové a ještě z toho měli prdel, když sem jim řikal, že auto nebylo moje...v registru kradených aut auto bylo až za 36 hodin po oznámení...po této zkušenosti z policií si nedělám iluzi, že by něco hledali nebo že by něco sami našli...najdou,ale jenom když dostanou 100% tip.

Držím pěsti, ať se auto objeví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v registru sem byl docela brzo, nevím teda přesně kolik hodin to trvalo, ale známej mi to pomoh popohnat, má u policie známýho. Ale taky neveřím že se najde. Už sem smířenej s tím, že už asi poznala zač je toho flexa a bude už asi zabalená v krabicích a putuje někam za hranice... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věnoval jsem se tomuto tématu hodně dozadu z jediného důvodu-zabezpečení aut, a výsledek, drtivá-téměř naprostá většina aut bez zabezpečení, žádnej defend, vypínač, alarm, prostě nic. To nesnese komentář, v dnešní době u škodovek sebevražda, a s vymahatelností práva v této zemi.........

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky vím jak vám všem je :-(

Co se týče PČR, já to ohlásil v pátek, v registru byla až v pondělí, a říkám kdyby chtěli tak ji určitě najdou, po celý Praze jsou kamery, takže kdyby si s tím někdo den hrál, najdou minimálně jakým směrem z Prahy odjela,jestli vůbec.....ale na druhou stranu věřím že při tom počtu krádeží v tom nevidí smysl :( Už to mám 6 týdnů a pořád žádné Usnesení o přerušení pátrání, už mě to nebaví...čtvrt roku se to bude řešit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...