Scanman Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Jak vyměnit žárovku v zrcátku na straně řidiče? Jde o světlo, které při odemknutí osvětluje prostor pod zrcátkem / místo k vystupování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 koupit celej spodek zrcátka a vyměnit cca 500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scanman Posted June 26, 2010 Author Share Posted June 26, 2010 To se mi nějak nezdá, že by kvůli jedné žárovce bylo třeba investovat 500kč :feve: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEZENT Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 No jo je to tak jedině celej spodek, kupoval jsem ve skoda díly.cz okolo 600 kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix.nine Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 je tam zarovka nebo ledky?, nezda se mi ze se musi kupovat cely spodek, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acek Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 (edited) Na osvětlení prostoru pro nohy je žárovka která se dá vyměnit.(žárovka W5W) Jinak pokud by tam byla dobrá a nebyla prasklá tak je problém v tištáku kde jsou i ledky na směrovky bude to tam zoxidovaný pak je třeba vyměnit celý spodní díl zrcátka. Mrkni zda není nějaká chyba v jednotce občas se mi tam taky ukázala a po výměně to nesvítilo a až když se smázla chyba tak to fungovalo. No a tady je foto po neůspěšném pokusu rozchodit zoxidovaný tišták s diodama na směrovky ale je od tamtud vyvedeno to osvětlení prostoru pro nohy. Edited June 26, 2010 by acek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEZENT Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Jasně žárovka na osvětlení nástupního prostoru vyměnit jde, blbě jsem to přečetl omlouvám se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan155 Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Nicméně jak na to: a) vyloupnout opatrně sklo zrcátka za ním odmontovat šroubky a oddělat deklík zrcátka (ten nabarvaený) c) vamontovat komplet světýlko, otočit paticí vyměnit žárovkua zpět Pozn: TO sklo se vyloupává pěkně debilně a občas to prde, pokud máš samozatmavovací nechal bych to podělat servis. Jsou pojištěný a stojí to skoro 5000,-Kč nový to sklo, ale pokud jsi šikulka (já na mechaniku ne) tak to vyloupneš sám ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acek Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrczech Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) Vyloupávání skla je velkej risk .Lepší je sundat ten lakovanej plast jde to celkem snadno za pomoci trošky násilí.Neboj se je dost houževnatej tak ti neprasknea v případě poškození není tak drahej jak to sklo.Dělal jsem to hodněkrát a vždy naprosto bez poškození výměna na dvě minutky. potvrzuju, sundat plast jde celkem vpoho... jo a pro blbce podobne jako ja, zarovka se vyjme tak, ze se tou patici otoci o 45 stupnu...po 5 minutach paceni jsem na to nakonec taky prisel prikladam fota kde jsou videt mista kde to drzi a je tam potreba trochu zapacit Edited February 22, 2012 by smrczech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts