Strapo Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Tak po dnesnej radosti z dorobenia denneho svietenia od Molpiru nastal problem. Svietenie funguje ako ma vsetko ok ale zrazu nejde alarm, nic som s nim nerobil len bola odpojena bateria a nejak teraz nereaguje.. neviete cim to moze byt? Netreba ho nejak aktivovat po odpojeni baterie? lebo fakt neviem co s tym.. je to original alarm od Mety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 meta ma plno alarmov. aj ja mam jeden a ten sa po odpojeni a zapojeni baterky chova normalne. tak neviem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Presne tak jak pise CARTMANKO. META ma strasne vela alarmov+modelov. Skontroluj poistky na alarme. Alebo si nieco zle zapojil pri montazi denneho svietenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strapo Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 Je to model M750/8 tak som skusil vymenit poistku jedine potom alarm par krat pipol a to iste aj ked som tam strcil ten nudzovy deaktivacny kluc ale inak nic Myslim ze to denne svietenie by malo byt zapojene spravne bol k tomu dost podrobny navod ktoreho som sa drzal a na nic ine som tam nemenil a funguje tak ako ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivomb Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Tak skús dočasne odpojiť to svietenie, vylúčiš chybu jeho zapojenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strapo Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 (edited) Tak dnes vyskusane odpojenie denneho svietenia.. vybral som poistku a svetla idu tak ako keby tam ten obvod s dennym svietenim ani nebol teda nie je to aktivne ale alarm stale nic jedine ma uz napada ze ked som demontoval ten plast co je pod volantom s ovladacom na svetla dole bola ta nudzova zasuvka na vypnutie alarmu a tu som musel odpojit aby som vytiahol ten plast no zapojil som ju nanovo ci to nemohlo vadit tomu alarmu alebo ja uz fakt neviem Edited June 30, 2010 by Strapo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strapo Posted July 2, 2010 Author Share Posted July 2, 2010 Dnes sa stalo nepochopitelne alarm zacal po tyzdni fungovat sam od seba nic sa s tym nerobilo predtym tak to nechapem ale hlavne ze je to ok a snad na stalo inak dakujem za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 No tak to je síce radostná správa ale nie dobrá nakoľko nevieš čo sa stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts