Přejít na obsah

Problémy se startem - čidlo a lambda to nejsou


FeliciaLX

Doporučené příspěvky

Potřebuju už doopravdy dost poradit, protože se tu píšou celkem věci, který nikdy nepomohly. Pokud nastartuju felinu za studena, po nějaký odstávce, tak normálně hned chytne. pokud se zahřeje, tak už se jí nechce. Vyměnil jsem teda čidlo teploty chladicí kapaliny a opět to samé. Vyměnil jsem snímač otáček a znovu nic. Nechal jsem prověřit lambdu a opět nic. Včera jsem ji nakopnul, zajel před barák a nasadil nosič na kola a samozřejmě i kola na něj. Takže po 15. minutách jsem se chtěl rozjet, ale ouha, nenastartoval jsem. Prostě to točí a vůbec se nechytá. Tentokrát už prostě vůbec nereaguje. Po asi dvou hodinách jsem to zkusil znovu a chytla na brnknutí. Ve výpisu závad žádná není. Sem tam, když třeba chci po deseti minutách po vypnutí motoru opět nastartovat, tak to třeba na potřetí chytne, ale s tím, že už si přímo hraju s plynem - různě jej přidávám a povoluju - ale moc efektu to taky neudělá. Tak prosím o radu s tím, co by to mohlo být, nebu už ji fakt rozbiju a hodím do šrotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to MPI 50KW, svíčky jsou tam necelého půl roku, do této doby nebyl jedinej problém. Zapalovací modul můžu zkusit, doufám, že to bude to poslední, co budu zkoušet, víc mě toho nenapadá. Tato felda má najeto 255 000 Km, ale v zimě jsem dělal generálku kompletního motoru a vše klapalo jak hodinky. Ta druhá je na leštění, má najeto 50 tisíc, tak to z ní zkusím vyměnit a dám vědět. No potom můžu ještě ty svíčky. Jediný co je u tohoto nutný dodat tak je otázka příčiny tohoto jevu:

Proč to za studena chytne a za tepla (nebo se to ani zahřát nemusí - stačí i popojet 300 metrů)mi to prostě nechytne a točím to třikrát a hraju si s plynem. Kdyby to byly svíčky - tak proč jim tam co vadí?? Kdyby to byla ta lišta - tak co zase jí na tomto vadí??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...