Losky83 Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ahoj, je nekdo na mladoboleslavsku, kdo by za nějaký menší peníz aktivoval dojezdy na modelu 06? 4okna. A pak potřebuju poradit, když budu nasazovat stahovačku, jaké šrouby potřebuju místo původních nýtů? Nikdy jsem neměl potřebu tam lézt, ale teď musím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Sorry, ale co to znamená aktivovat dojezdy? Obávám se, že nýty budeš muset nahradit zase nýty. Když tak se ozvi přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 myslím tím aktivovat dojezdy oken přes origo dálkáč. Mám už LIN sběrnici. Jinak nýty se často nahražujou šrouby, ale nevím jakým rozměrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ve škodofce prodávají samonýtovací matice, jako náhradu za nýty. Jeden kus stojí 12 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 hlavně už tady vše bylo zodpovězeno Losky, stačilo hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no jo, jsem už starej k...t:) Kolik těch matic je potřeba na oboje přední dveře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) myslím tím aktivovat dojezdy oken přes origo dálkáč. Mám už LIN sběrnici. Než se založíš téma, tak hledej a čti. Jednou pro vždy aktivace ovládání oken přes D.O. na LINu nejde! Editováno: 30. Červen 2010, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) Četl jsem tady toho už dost, ale špatně jsem to pochopil. Teda pochopil jsem to tak, jak jsem chtěl já Myslel jsem, že všichni jak to chtějí nastavit, že to chtějí nastavit u LINu. Ale ono ne, chtěli CAN. Takže mám smolíka:( JInak máte někdo počet těch šroubů co je na stahovačkách předních? Editováno: 30. Červen 2010, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.