Přejít na obsah

Pár dotazů ohledně výběru auta


donlines

Doporučené příspěvky

Čaute, za pár dnů mě čeká nákup "nového" auta. Co jsem si zatím prošel autobazary, tak se mi zamlouvá Octavie I nebo Fabie. Všechny Octavie jsou z roku 1998 a většinou mají najeto kolem 200 000 km (ať už diesel nebo benzín), Fabie jsou naopak z roku kolem 2004 a mají najeto do 150 000 km. Ceny takovýchto modelů se pohybují v rozmezí 30 000 - 60 000 Kč (více peněz do auta nemohu investovat).

Teď se ale chci zeptat na Vaše zkušenosti s auty z těchto let a v této cenové kategorii. Jaky se dá předpokládat stav motoru a zda nákupem neudělám chybu a další..

Díky za všechny rady ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak do cca 12 let staré oktávky budeš akorát sypat prachy...těm km taky moc nevěř.....a fabii z roku 2004 za 60 000....to se mi taky moc nezdá měla by stát víc......jde ale o výbavy jaké vozidla mají...jestli to jsou benzíny diesly...combi......atd....rozhoduje mnoho faktorů.....uvědom si, že do 10 a více let starých aut budeš kromě pořizovací HODNOTY MUSET INVESTOVAT....výměny oleje, filtrů, popř. rozvodů....vše pro tvůj klid......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S výměnou oleje,filtrů,rozvodů a ještě brzdových kotoučů a destiček tak trochu počítám. Rozvody půjdou 100%. Octavky i Fabie po kterých pokukuju, jsou ve verzi Hatchback. Kdyby byla možnost, tak bych raději šel do diesela než do benzínu. AAA Auto se u těch vozů chlubí Garancí najetých kilometrů (Cebia). A k těm výbavám, to je tak různě, někdy Classic a někdy se tam najde i Ambiente. Na nich mi ani tolik nezáleží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...