Vlastik1 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Kdo z Vás má na fabii 1 zabudované dení svícení v mřížce vedle mlhovek, a poradí jak tyto světla zabezpečit proti krádeži, neboť se stalo, že mřížka byla vyloupnuta i se světly které v ní byly a dráty přestřiženy. Tudíž auto bez světel deního svícení i s mřížkou.Poraďte jak na zloděje !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivomb Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Co se dnes neukradne! Už se to tu ale rozebíralo - nějaký člen fóra to má odnímací - uchyceno na magnet. Osobně je mám přišroubované do nárazníku (ne do mřížky) a mřížku pojištěnou černou stahovací páskou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas513 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 (edited) Kdo z Vás má na fabii 1 zabudované dení svícení v mřížce vedle mlhovek, a poradí jak tyto světla zabezpečit proti krádeži, neboť se stalo, že mřížka byla vyloupnuta i se světly které v ní byly a dráty přestřiženy. Tudíž auto bez světel deního svícení i s mřížkou.Poraďte jak na zloděje !!! Ahoj já to měl takhle ale tet to mám jinak. Edited June 29, 2010 by lukas513 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas513 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Ahoj já to měl takhle ale tet to mám jinak předělal jsem to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Lukas513, takže si zrušil to středové žebro na mřížce a máš to nějak uchyceno k nárazníku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas513 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 (edited) Ahoj mám to tak zase uchycené ale jinak pošlu ti odpoledne fotku. OK Edited July 1, 2010 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 jojo to bude fajn, mám též předfacelift a potřebuji inspiraci (dnes by měly světla dojít), tak než se do toho pustím potřebuji pochytit nějaké rozumy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastik1 Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Co se dnes neukradne! Už se to tu ale rozebíralo - nějaký člen fóra to má odnímací - uchyceno na magnet. Osobně je mám přišroubované do nárazníku (ne do mřížky) a mřížku pojištěnou černou stahovací páskou. Taková plastická páska nic nezmůže, když zlodšji na to jdou se šroubovákem, a jinými věcmi, vyloupnutí mřížky pak i s ustřižením drátů je otázka minuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drewie Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Světla se musí přidělat k autu (nárazníku), a ne k té mřížce. To rovnou volají ukradni mě. Přiděláním těch světel k nárazníku se také zhoršuje možnost vyndání té mřížky, protože se musí z tu mřížku vzít tak, aby jsi netahal za to světlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastik1 Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Světla se musí přidělat k autu (nárazníku), a ne k té mřížce. To rovnou volají ukradni mě. Přiděláním těch světel k nárazníku se také zhoršuje možnost vyndání té mřížky, protože se musí z tu mřížku vzít tak, aby jsi netahal za to světlo. Tam nepotřebuješ tahat za mřížku, to se páčí šroubovákem po okraji mřížky, nic jim nevadí že ti protlačí jamky do nárazníku od šroubováku. Jinak světla jsou k mřížce přišroubována a přlepena. Jedná se o to, jak zabezpečit vyndání nebo vypáčení mřížky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivomb Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Podle vkusu každého soudruha, já to mám takto a funguje mi to už více než 5 let... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Boha co tu řešíte... za pár stovek relé pro automatické rožínání světel a nesere mě žádné ukradené denní svícení... Výhody nulové, auto s tím vypadá hrozně, nehledě na to, že když je to tak dole tak je to prd vidět.. mám to už skoro dva roky a ještě jsem neměnil žárovky!!! a i kdyby.. těch 60 korun za H4 i kdybych platil co chvila, vyjde mě to levněji než denní svícení.. Tak se na to vyserte a nemusíte řešit jestli do nárazníku nebo kam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raca Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 royce: 1,pokud máš problem vidět auto ve dne tak mám pochybnosti o tom jestli máš na silnici co dělat...... 2,když si projdeš tohle tema tak tam najdeš i celkem slušny varianty ktery splnuji umístěny a maj homologaci 3, pokud nemáš nic k tematu nech si ty svoje výlevy třeba do lamparny,hospody apodnych temat děkuji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Problém vidět auto nemám, jen když jedeš třeba po sídlišti, kde se parkuje všeljak a na první pohled počítáš s tím, že auto co nesvítí tak stojí, tak potom je docela zajímavé když najednou jede... slušných variant pár je.. třeba jak to mají (nejen/některé) audiny součástí hlavního světlometu. Jediná věc kdy chápu denní svícení je u xenonů, jinak nemají význam.. je to dražší a horší varianta svícení ve dne. Co se týče umístění do nárazníku nemá to vůbec smysl.. když je zloděj ukrást chce, tak je ukardne, ať jsou kdekoliv.. přidělat je na magnet s konektorem a nosit je s sebou pryč... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raca Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 no já mám naučeno nespolíhat na nic co muže ovladat někdo v cizím autě od blinkru počinaje po denní svícení konče...a hlavně na parkovišti někde u kauflandu kde je koncentrace dementů hlavně kolem vchodu téměř 100%. já denní dával proto že se mi to líbí a proto že si furt říkám na co zatěžovat altík a spojenou kabeláž když nemusím(je mi jasny že to altiku nevadí ale prostě mi to vadilo) mám je místo mlhovek který bych využil párkrát do roka a o jejich účinnosti si myslím své. nijak zvlašt je zabezpečeny nemám ono když je někdo chce ukrast tak at aspon neponičí něco okolo to je to sami jako radio to mam taky je zastrčeny žádný šroubky a nic podobnýho (už sem viděl par fotek totalně zrušeny palubky šroubovákem a vyrvanýho rádia.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastik1 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Boha co tu řešíte... za pár stovek relé pro automatické rožínání světel a nesere mě žádné ukradené denní svícení... Výhody nulové, auto s tím vypadá hrozně, nehledě na to, že když je to tak dole tak je to prd vidět.. mám to už skoro dva roky a ještě jsem neměnil žárovky!!! a i kdyby.. těch 60 korun za H4 i kdybych platil co chvila, vyjde mě to levněji než denní svícení.. Tak se na to vyserte a nemusíte řešit jestli do nárazníku nebo kam... Já mám auto 5 roků a ještě jsem taky žárovky neměnil. Tady jde o to, jestli umíš počítat. Ušetří aspoň 130 W na elektrice, které nenusíš dobíjet za jízdy. Jinak jestli jsi proti- tvůj názor ale nevnucuj jej druhým. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts