Přejít na obsah

nefunkční otevírání víčka nádrže


dudusk

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s motorkem na víčku nádrže?(OI r.v.97) Neotevírá, zkoušel jsem jestli tam jde elektrika a + tam je, tak jsem si říkal špatná kostra, jenže když to ukostřím, tak se to sepne a zůstane zatažený. V podstatě je to pod proudem a tváří se to že tam není kostra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Mám stejnej problém. Spínač na otevření nádrže funguje a i svítí, + na otevírání nádrže je v pořádku. Někde na cestě od spínače k motorku je to přerušený. Nemáte někdo nápad jak a kudy natáhnout nový kabel. Dal by se využít ten starý a na jeden konec navázat nový kabel a protáhnout ho. Asi ne.

Editováno: , autor: faltas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Zdravím všechny, mám problém stejný, akorát... Na moturku napětí naměřím, motorek funguje. vedení ok když sepnu spínač naměřím na moturku12,78 V.spínač nesvítí, nesvítí ani voliče na větrák. Pomohlo by mi schéma nepo někdo se stejným problémem? kufr svítí. A význam drátků? hnědej je napětí, žlutočervenej a žlutomodrej? Kde je to ukostřené? ve spínači? nesvítí ani popelník vzadu.

Editováno: , autor: Meglle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od motorku ide kabel spat do spinaca a ten ti to spina proti kostre, hnedy by mal byt kostra... je spolocna aj pre podsvit, presne nevim som v posteli po nocnej na mobile, potom pozrem schemu... takze tie dva ostatne by mali byt od motorku a plus na podsvit. skus od motorku dat nakratko nejaky kus dratu a ukostri to v kufri ci beha motorek ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zítra ráno na to jdu... Uvidíme, schéma jsem pochopil k vypinaci, ta další žárovka je osvětlení kufru? (levá polovina obrázku nebo náhradní řešení?) To že nejde otvírání nádrže nemuže souviset s otvíráním kufru? Mam klasiku ne elektrický otvírání. 

 

Pro orientaci který drátek kam vede? (Se spínače) Kde je kostřící bod, kde je ukostřený ten spínač, mám podezření na kostru (hnědy) Osvětlení spínače (šedomodrý) ten vede odkud?

 Snad nesvítí kvůli tomu popelník vzadu a podsvícení ovladačů topení...? Je divný že zapalovač funguje... Každopádně to schéma je super a díky za něho.

Editováno: , autor: Meglle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

boze :-) to su dva varianty spinaca, bud 3 ci 4 pinovy, ten 3 ma spolocne vyvedeny pin na kostru. posvit je vyvedeny spod palubky , kostra momentalne netusim ale zrejme je vyvedeny tiez pod palubku, moze byt ze ho mas nejak preruseny, zlomeny, ci odpojeny... skus premerat tie kable pri spinaci proti kostre ci tam je stava alebo si to pripoj niekde od spinaca druhym dratom namiesto toho hnedeho na kostru a odskusaj to... evidentne nemas funkcny prepoj na kostru ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by mohlo byt, cez motorček moze byt nejaká strata. ale... od vypinaca co ide na kostru ten hnedy prever ci je ukostreny, zober zarovky, najdi plus a daj na tu kostru ci zasviti.. a este skus odpojit v kufri ten cervenomodry a daj ho tam niekde na kostru. ci funguje... to len prilozis a musi otvorit. ja som to tak chvilu mal kym som to neopravil, ked som potreboval otvorit nadrz tak som tym dratom brnkol o kostru..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...