Přejít na obsah

Tuti Fruti - nádhera již brzy moje


JendaKott

  

70 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ahoj, zdravím všechny "fábiáky".

Konečně jsem našetřil korunky a chci si koupit pořádnou Fábku. Našel jsem ji na:

http://skoda-fabia.vybersiauto.cz/skoda-fabia-1-0-mam-tuning-dd31216.html

I když jsem z Prahy, tak za tu cenu se do Ostravy vypravím s kamarádem a budu si konečně užívat léto s pořádným fárem. Kdyby tu byl náhodou někdo, kdo by se v tom bazaru mohl zastavit a trochu ji zkouknout z blízka, byl bych rád za Vaše názory.

Díky Jenda

Přesouvám do sekce OSTATNÍ , bo se to tu zvrhlo a je to topic o autě, který ani nemáš. Až budeš vlastnit, založ si novej.

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si dobře pamatuji, tak začínal prodej na 140 000kč a už je za 55 litrů :) . Zajímalo by mně za kolik to je prodejné? 20000 ? Stk to neprojde, to auto ihned vyrazili, neboť i na pohled nepasují rozměry a kdoví co by tam ještě našli. Takže jestli chceš vyhodit prachy tak jdi do toho :) . Ale je pravda že je to jedna z nejznamějších fabek :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:/ hmm a to se Vám nelíbí ta barevná kombinace nebo provedení a nebo motorizace?

Já myslel, že je zajímavá na pohled... :/

Řekl bych že komplet ;) Je fakt, že každýmu se líbí něco jinýho, ale od tohole ruce pryč, jako tohle má od "pořádnýho auta" jak píšeš hodně daleko, já bych to nazval jiným slovem: Kýč :feve: Já bych se styděl jen kolem toho projít :kuk::ble

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vem rozum do hrsti prachy si schov do banky došetři na normální auto i když tohle si ani to označení auto nezaslouží je to zbastlenec a to se držím hodně při zemi tolik nevkusu pohromadě jsem neviděl a doufám že už nikoho neuvidím jak ti tu všichni říkají pokud si z náš neděláš srandu vyhodíš 55000Kč za spoustu starostí pokut a posměchu!!!Hodně štěstí při rozhodování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...