Přejít na obsah

Jako by motor jel na 3 válce


JaraRS

Doporučené příspěvky

Zdravím, jde o Oct 1.8T RS. Po asi kilometrové jízdě mě najednou v autě cuklo a auto jede tak na poloviční výkon. Jel jsem původně na benzinku tankovat. Tam jsem ještě nějak dojel (cca další 1 km) a z tama jsem se na 2...3... nějak doplížil zpět domů. Doma jsem vysledoval, že to má zvuk jako když motor jde na 3 válce. Nepravidelný chod, třepání motoru a je cítit nespálený benzín. Svíčky jsem měl už venku,ale vypadají asi všechny stejně. Jen jedna fajfka se mi zdála nějaká starší. nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli třeba u motorů 1.8T není něco takového typické? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobně (třepání motoru, nepravidelný chod, ztráta výkonu) se auto chovalo, když mně odešla zapalovací cívka na 1.8T/110kw. Ještě k tomu během jízdy blikala žlutá kontrolka systému kontroly výfukových plynů a diagnostika napsala chybu něco jako "detekován nedostatečný/vícenásobný zápal na válci č.4". Po přehození cívek se chyba objevila na jiném válci, takže to bylo jasné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...