Přejít na obsah

Brzdový pedál ostáva vysieť


Hamec

Doporučené příspěvky

Ahojte,

neviete cim by to mohlo byt ze hlavne v lete aj to len ked boli tie najvacsie horucavy mi ostaval visiet brzdovy pedal. mam pocit ze chyba bude asi niekde okolo pedalu, predne dosticky mam menene, zadne oblozenie tiez, aj valceky aj lanko rucnej brzdy... je to dost nebezpecne lebo aj ked len slabo slapnem na brzdu, tak brzdi az do zastavenia auta, musim nohou dvihnut pedal. Poradte co by to mohlo byt, nech to dam do leta opravit.

dakujem

Editováno: , autor: Hamec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus si pročíst toto téma,možná máš stejný problém http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zdov%FD+ped%E1l

Jinak to může taky dělat hlavní brzdový válec,někdy stačí poklepat kladívkem a uvolní se....ale stejně tak se nemusí vracet některá přední brzda,což může být způsobeno zareznutím pístku a nebo jak u kámoša před týdnem ucpanou brzdovou hadičkou...každopádně pokud to dělalo pouze v létě a ted už nic tak bych to viděl na to plastové pouzdro pedálu...zkus ho vyměnit,v linku najdeš i objednací číslo a cena je zanedbatelná :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

na felde 1,9 D je taký problém že ked zošlapneš brzdu samostatne je všetko v normále ale ked trebárs podraďuješ a pri zošlapnutí spojky aj brzdy a púštaní najprv spojky a potom brzdy tak ostáva pár centimetrov visieť skúšali sme rozobrať spojkový pedál a namastiť osku ale nepomohlo vyzerá že problém je niekde inde ale musí to mať niečo v súvislosti so spojkou lebo iba pri zošlapnutí nej to robí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...