Přejít na obsah

zadna mreza - kategoria N1


ajty

Doporučené příspěvky

Tá mreža je súčasťou vozidla od výroby (preto, že je N1 a vtedy to vyžadoval zákon), tak tam musí ostať naveky, aj keby bol majiťeľom neviem kto. To ako keby si si zmyslel po rokoch niečo odmontovať z auta, napr. hlavné svetlomety, lebo jazdíš len cez deň a máš svetlá na denné svietenie a tlmené ani dialkové Ty nepotrebuješ.

Znie to ako pekná ko....na, ale bohužial slovenské zákony to neumožňujú inak :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak...tento problem som riesil aj ja...auto pisane na sukromnu osobu, v technicaku N1-ale ziadna zmienka o mrezi tam nebola. Policajti mi pri prepise povedali ze ju nemusim mat. Pridem na STK a smola...mreza musela byt nahodena. Pisem do "ako to nespackat" a packova odpoved: Mreza musi byt...takze neriesim...mam ju v aute, nezavadzia..pokial budem potrebovat viezt daco velke tak ju na vlastne riziko vymontujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

myslite si ze policajti vedia ze tam ma byt mreza ked na malom osveceni mam napisane kategoria N1 ale neni tam ziadna zmienka o mrezi auto je vyrobene 2008 iba na velkom technickom je spomenuta mreza v poznamkach.ale teraz staci mat pri kontrole len male osvedcenie a velky moze byt doma.keby som isiel na STK tak samozrejme by som ju tam nahodil.a vie mi niekto povedat v akom je stadiu novela cestneho zakona kde sa mala riesit ze mreze môzu ist dole od 1.septembra?viem ze prezident teraz nepodpisal ale ak parlament znova schvali je to tam riesene v tejto novele?vdaka za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...