Venca88 Vloženo 9. Červenec 2010 Vloženo 9. Červenec 2010 Mám problém dojel jsem v klidu z Kadaně do Radonic tam jsem ještě chvíly jezdil ae po noci jsem chtěl nastartovat a Felicie mi nastartovala a když dosáhla tak 1000-1200 otáček chcípla. Před třemi měsíci jsem jí měl na počítačí píchlou a tam mi to vyhazovalo chybu Hallova snímače. Jedná se o Felicii 1.3 MPI 50 KW benzín. Prosím o radu. Citovat
Venca88 Vloženo 9. Červenec 2010 Autor Vloženo 9. Červenec 2010 Ještě možná by mě zajímalo jestli by to nemohlo být imobilizérem protože mi klíček spadl na zem. Popřípadě jestli se dá imobilizér nějak deaktivovat Citovat
noneac Vloženo 13. Červenec 2010 Vloženo 13. Červenec 2010 možné to asi je. Kamarád nevěděl že má v autě imobilizér, nechal si udělat kopii klíče, a přesně tohle mu to dělalo. Nastartoval, a po sešlápnutí pedálu se to vypnulo. Potom na to přišel. Citovat
robin111 Vloženo 13. Červenec 2010 Vloženo 13. Červenec 2010 Mám problém dojel jsem v klidu z Kadaně do Radonic tam jsem ještě chvíly jezdil ae po noci jsem chtěl nastartovat a Felicie mi nastartovala a když dosáhla tak 1000-1200 otáček chcípla. Před třemi měsíci jsem jí měl na počítačí píchlou a tam mi to vyhazovalo chybu Hallova snímače. Jedná se o Felicii 1.3 MPI 50 KW benzín. Prosím o radu. A voľnobeh ide v pohode? V tom prípade to imobilizérom nebude. Treba sa pozrieť na ten Hallov snímač otáčok. Skontrolovať vodiče, kontakty v konektore, vymontovať snímač a pozrieť sa, či nie je zanesený od kovových pilín. Takisto aj medzery medzi zubami ozubené kolesa prečistiť. Citovat
Venca88 Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Vloženo 14. Červenec 2010 A voľnobeh ide v pohode? V tom prípade to imobilizérom nebude. Treba sa pozrieť na ten Hallov snímač otáčok. Skontrolovať vodiče, kontakty v konektore, vymontovať snímač a pozrieť sa, či nie je zanesený od kovových pilín. Takisto aj medzery medzi zubami ozubené kolesa prečistiť. Ne ani volnobeh nejde prave ze i pri volnobehu to chcipne, taky jsem koukal jestli by to nejak neslo vypnout ten imobilizer pres PC kabel na to mam. Citovat
Smajda Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 co na to máš? vagem to neuděláš. radek Citovat
robin111 Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 Ne ani volnobeh nejde prave ze i pri volnobehu to chcipne, taky jsem koukal jestli by to nejak neslo vypnout ten imobilizer pres PC kabel na to mam. V prvom príspevku si písal, že motor zhasne, keď dosiahne 1200ot. Tak som si myslel, že pri nižších otáčkach drží. Ak máš VAG, tak sa pozri do výpisu pamäte imobilizéra, či tam nie sú nejaké chyby. Pokiaľ je pamäť prázdna, pozri sa ešte na motor, či tam stále je té chyba Hallovho snímača. Skús ho vybrať a prečistiť. Takisto aj to ozubené koleso. Citovat
Blahos Vloženo 27. Červenec 2010 Vloženo 27. Červenec 2010 V prvom príspevku si písal, že motor zhasne, keď dosiahne 1200ot. Tak som si myslel, že pri nižších otáčkach drží. Ak máš VAG, tak sa pozri do výpisu pamäte imobilizéra, či tam nie sú nejaké chyby. Pokiaľ je pamäť prázdna, pozri sa ešte na motor, či tam stále je té chyba Hallovho snímača. Skús ho vybrať a prečistiť. Takisto aj to ozubené koleso. palivove cerpadlo Citovat
KatarinkaMH Vloženo 27. Srpen 2011 Vloženo 27. Srpen 2011 Lidi, ja vam dekuju, mela sem ten samy problem, kdyz mi chcipala po nastartovani..... pricina byla v tom imobilizeru, pritel zkousel nastartovat nahradnim klicem, bylo vse OK, no druhej den sme zustali zaskoceni a poradne.... rozebrali sme malem vse co je pod kapotou az sem nasla vasi diskuzi. A ted si muzu uzivat dovolenou na slovensku Jeste jednou dekuji Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.