Přejít na obsah

Multifunkční volant


OloZX6R

Doporučené příspěvky

Mám ve faceliftu dodělávaný  plně funkční mf volant.Je z jedničkového faceliftového Superbu,ale šel by i s předfaceliftem i z jedničkové oktávky.Musí se,ale všechno dodělat.Kroužek pod volantem se nemusí měnit,pouze upravit zapojení.Ve faceliftovém volantu se musí řj ve volantu zapojit podle O II.Je přehozeno napájení s kostrou.Taky se musí podle typu volantu použít správná řj.Na faceliftový volant 3U0907487A.Na předface a O1 CANovou 1J0907487.Neorigo rádio komunikuje přes CANový převodník.Ještě přidávám schéma jak to mám zapojené.

MF volant Fabia I Facelift 1.pdf MF volant Fabia I Facelift 2.pdf MF volant Fabia I Facelift 3.pdf MF volant Fabia I Facelift 4.pdf MF volant Fabia I Facelift.pdf

Editováno: , autor: richi661
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím 

 

Chci se zeptat mám MF volant z rapidu a chtěl bych ho zapojit do F1 . Klakson a airbag není problém ale pak mám na kroužku volnej jeden PIN a ten by se dal použít avšak na multifunkci z rapidu jsou navic 2 dráty . Je nějaká možnost jak to zapojit? Chtěl bych jen na ovládání rádia . 

Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...