Přejít na obsah

Kožené autopotahy


jirkaK

Doporučené příspěvky

Pokud by byl zájem, uzavřel jsem obchodní dohodu se slovenským výrobcem autopotahů MAD. Je to mimo jiné oficiální dodavatel Boleslavi. Potahy se skutečně chovají jako originální šití, tzn. budí to dojem originálního sedadla. Důležitá je montáž, která je trochu časově náročnější. Koukněte na www.autopotahy.cz Pro členy klubu nabízím slevu 10% na veškerý sortiment.

Ceny na Octavia II po slevě : 1) látkové potahy za 2 750,- Kč (bez DPH)

2) látkové RS design za 3 660,- Kč (bez DPH), 3) automobilová kůže + látka na sedáku a opěráku za 6 120,- Kč (bez DPH) a 4) automobilová kůže + alcantara na sedáku a opěráku za 9 350,- Kč (bez DPH). Potahy jsou vč. opěrek hlavových i loketních a bočních panelů u zadních sedadel. Mají atest i pro použití s bočními airbagy. Je možnost různých výšivek na opěráky za 200,- Kč (bez DPH) za 1 pár.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potahy se skutečně chovají jako originální šití, tzn. budí to dojem originálního sedadla. Důležitá je montáž, která je trochu časově náročnější. Koukněte na www.autopotahy.cz  Pro členy klubu nabízím slevu 10% na veškerý sortiment.

Ceny na Octavia II po slevě : 

1) látkové potahy za 2 750,- Kč (bez DPH)

3) automobilová kůže + látka na sedáku a opěráku za 6 120,- Kč (bez DPH)

4) automobilová kůže + alcantara na sedáku a opěráku za 9 350,- Kč (bez DPH).

To mě jednoznačně zaujalo, můžeš to nějak konkretizovat fotkami, koukal jsem na ten slovenskej web, ale k O2 jsem toho moc nenasel.

Zaujala me ale ta velka fotka zadnich sedadel se svetlym interierem (asi Golg ?) napravo na jejich titulce, tak nejak by se me to asi libilo.

Mam O2 se svetlym designem interieru, a zatim jsem k tomu nenasel odpovidajici potahy.

Jaky je rozdil mezi KUZE ve var. 3 a 4 ? Jak to asi vypada, nemas foto ?

Ta cena je od Tebe vc. montaze ? Jsi platce DPH ? Odkud jsi ? Ta sleva pro klub - jaky klub mas na mysli ?

Diky za info P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajdi kamkoliv k autorizovanýmu škodováckýmu dealerovi a vem si tam prospekt MAD. Mají i vzorník látek a kůží, tak si můžeš vybrat. Jsem plátce, nechám Ti to poslat poštou od výrobce, zaplatíš poštovný cca 80,- Kč. Na mysli mám Octavia club, vč. místních příznivců značky. A natahovat potahy do auta Ti určitě nebudu. :p:D Ani za peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak všem co si chtějí dát do Oktávky II potahy od firmy MAD má dvě zprávy:

1. po montáži vypadají skvěle

2. montáž je porod a zabrala mi 6 hodin času - trochu jsem si hrál

Objevené nedostatky:

Loketní opěrka mezi řidičem a spolujezdcem má hodně nedotažený potah - to snad nemyslí ani vážně - zezadu to vypadá hrozně a ještě to vadí při pojezdu dopředu. Pokud někdo poradí jak to namontovat byl bych štastnej ...... prosím, prosím

Loketní opěrka mezi zadními sedadli nemá na sobě vytahávací klipsu, ale to je detail.

Malé rady k montáži:

1. chce to čas.

2. kolečko pro regulaci bederní opěrky se musí celé vytáhnout - pozor na drážku až ji budete vracet zpátky, pokud to budete rvát přez drážky - tak pak kolečko nezaklapne a chce to nové - radím, protože jsem blb a samozřejmě, že jsem to rval tak jak říkám - no to bude zase prča v servisu až jim to budu říkat... ach jo

3. bočnice u zadních sedaček vyndáte: v půlce výšky za ni zatáhnete a vyskočí horní úchyt a pak je trochu sranda se spodním je třeba ho stlačit dolů a trochu jako ze dveří vozu a hurá byly venku. Zpátky při montáži je nutné postupovat taky od spodu. Pozor na plast, který je před úchytem. Ps. důležité je vytáhnout bočnici stejně vysoko jak byla pře montáží jinak se nahoře v úchytu nepřichytí - zase můj postřeh - no prostě počítač je uvnitř jinej...

4. povlak na díl pod loketní opěrkou na zadních sedadlech jsem tam nenacpal. No asi to chtělo větší sílu, ale poradil jsem si: povolil jsem 2 šrouby pro loketní opěrku a navlékl a zase složil - drží jako fík. Kdo nemá hvězdicový šroubovák ať to tam rve - vůbec mu to nezávidím.

Tak pokud někdo ví jak uchytit ten návlek na loketní opěrku mezi předními sedadli.... Tak prosím, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

špatná zpráva je, že to s tou opěrkou nevím. Dobrá naopak, že mám tel. na někoho, kdo by to vědět moh. A když tak čtu, jak jsi to montoval, nevím, jestli ty svoje potahy tam budu vůbec dávat. :D Objednal jsem si ty s alcantarou a jak se znám, rozškubu je vzteky, když mi to nepujde. To bych je snad radši měl někomu věnovat. :D Omicron asi dobře věděl, proč se ptal, jestli je to cena s montáží. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To asi opravdu věděl, ale ten pocit když to všechno složíš - -_- . Ještě teď cítím prsty jak jsem přetahoval potah přez ty plasty u hlavových opěrek. To opravdu stačí málo a jsou roztrhaný. No já jsem do toho šel s tím, že jsem si přečetl, že to do fábie někdo cpal 2 hoďky. No fábie má trochu jinak dělané sedačky. Nedokážeš si představit ten pocit, když člověk něco rozebírá a neví jak na to. To teď máte aspoň trochu návod.... No víte, že kolečko k bederní opěrce jde vytáhnout a pokud ho tam zase zasunete správně zpátky, je vše v naprostém pořádku, ty bočnice to byla druhá akce, ale taky jdou ven... a nakonec potah pro díl pod loketní opěrkou na zadních sedadlech. Jiné úskalí jsem nenašel. Teď kdybych věděl co to obnáší vzal bych si sebou přítelkyni rozebral bych vse potřebné... No trochu efektivity: vyndat hlavové opěrky a nechat potáhnout, vyndat boky u zadních sedaček, pak ty kolečka k bederním opěrkám - při dobré vůli za 4 hodiny jsme hotový :worthy. Ps.:Možná metoda jak se zbavit nepříjemné přítelkyně :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to mě po..r, už se těším, až to tam budu cpát. Jen tak cvičně jsem si zkusil vyndat kolečko od bederky a nehlo se ani o desetinu. Nechtěl jsem to urvat, tak jsem to nechal. A ty boční panely vzadu jsem kdysi bravurně vyndal, když jsem skládal sedadla, ale už jsem je tam nikdy nedokázal dát pořádně zpátky. Ty jsou teda na tom autě opravdu povedený. S tím volem, co to vymyslel, bych se chtěl seznámit. :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ty kolečka si nech vyndat v servise a ty bočnice u zadních sedaček taky, a ten prostřední díl na zadní sedačce. Pak si to doma natáhneš a zase si tam dojeť ať ti to složí. Jinak kolečko stojí 95,- Kč. A vyndat jde, jen to chce trochu síly, mě osobně pomáhalo trochu s tím zacloumat do stran, ale fakt malinko a pak zase tahat k sobě. Je třeba posunout sedačku co nejvíc dopředu a sedák zklopit dopředu taky co to jde a pak to bederní kolečko tahat pěkně kolmo k sobě. No to sundavání těch bočnich sedáků jsem myslím, že popsal. Tak jak s tím zpátky: dolejší kovový držák zasunu za plast který je těsně před tím kam se má ten držák zasunout, pak budu mít ten držák pod zasouvacím úchytem. Celý ten bok přitlačím jako by na své místo a tahám vzhůru až do polohy kdy cca. 1/3 toho držáku kouká ven z té úchytky nahoře. Pak na straně k sedačkám je v tom sedáku kovový prut - lze našahat. zhruba v polovině na výšku ho přehnu a zastrčím ten hořejší držák do svého úchytu. To chce trochu šikovnosti. Hlavně si prohlédni zda leží ten držák s tou úchytkou pěkně pod sebou. Pokud je držák níž je třeba bočnici ještě povytáhnout. Ještě malá drobnost: při montáži na sedáky předních sedel doporučuji: sedadlo vyzvednout co nejvíš a posunout úplně dopředu. Baterka je samozřejmost, protože i ze spodu sedaček jsou dráty a to by nemuselo dobře dopadnout. Tato rada platí hlavně u přední sedačky na straně spolujezdce - dole máte ještě odkládací schránku tak proto je třeba si to takhle nastavit. Hodně úspěchů. Doufám, že to někomu bude trochu platný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za rady. Nejradši bych to někomu zaplatil, aby to udělal. V autorizovaným servisu mi říkali, že to dělali dva lidi půl šichty. To bych se asi nedoplatil. Za největší průser považuju ty zadní boční panely, který se musí demontovat při každým sklápění sedadel. Dost často vozím v autě zboží nebo nářadí, tak to sklápět potřebuju. V poslední době si ale radši beru dodávku, než se s tím takhle jebat. Až tam narvu ty potahy počítám, že to budu sklápět jen v případě krajní nouze. Odkud jseš, že bych se stavil, až budu lámat ty kolečka bederky apod. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No trochu mi nesedí, že musíš vyndavat pokaždý ty boky mě jdou sklopit sedačky i bez jejich vyndání??? To je tam máš fakt nějak blbě daný nebo je to tím, že máš combi a já sedan?? No to by byl výmysl. Nebo je to daný vývojovou řadou? Já mám 9/2005. Jinak jsem ze Strakonic. Rád pomůžu, ale je to fakt na dlouho a chce to trpělivost. Prostě to je tak přijet brzo ráno a někdy k večeru odjíždět. Ps. piju Metaxu ******* :D . Brzo ráno je tak kolem osmé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě těch 7* je jediná kvalitní, a to pak můžeš zapíjet syna a nikdy ti nepřestane chutnat, ale to je asi už jiné téma... :D:D:D

Hale to fakt musel vymyslet idiot, když u normální verze to sklopíš a u verze combi ne?? Hmm, kde je logika.... Možná, že je to dáno i paketem Dynamic?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

si děláš kozy ne ?  To se vůbec nedá sklopit, když tam ty boky nechám. Máš vůbec O II ?

Kozy si nedělám, ty mám dodávaný externě ;)

Můj postup:

vyklopím sedáky,

sundám hlavové opěrky,

povolím boční šrouby z kufru,

opatrně sklopím opěráky zadních sedaček (mříž se dostane do šikmé polohy pololežmo vzad :)

posunu obě strany mříže dopředu až zasednou ve výřezu a zafixuju šrouby na horní straně...

jo a zapomněl jsem, že radši vyndám a pak nandám krycí roletku

Jestli máš zájem, můžu ukázat - pendluju mezi MB a LBC, někdy jedu až do jižních Čech

el Sí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co jak jste na tom. Musím říct, že ty potahy jsou fakt super. Nemusí člověk přemýšlet když sedá do auta, že tam jsou. Nic se mu pod tělem nekrčí a nesune, ale ta montáž. Že bych přestal dělat do počítačů a začal montovat potahy :D:D:D . Teď už na to, když mi každý obdivuje potahy v autě, jen vzpomínám jako na zkušenost. Je to o tom si na to udělat čas. Počítejte celý den práce. Nejdřív všechno pěkně vyluxovat a vyčistit interier a pak potahy a pak zase vše vyluxovat. Nejhorší je, že si to pěkně namontuje člověk jedině sám, protože tu trpělivost nikdo jiný nemá. Na konci si myslím, že budete spokojeni. Myslím si, že pro sedan je tady docela slušný návod a bohužel zkušenost s kombajnem nemám, ale těch odlišností tam mnoho nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mate nekdo fotky jak to vypada v realu u normalniho cloveka, ne ty fotky co jsou na tech strankach, ktery jsou pečlivě načančaný? ne že bych je chtěl, protoze po pravdě, davat si do auta za bratru 3/4 milionu na sedacky potahy mi prijde ulitly, takze spis jen pro zajimavost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové - to co tu řešíte je úplně zbytečný. Všem zaručím, že to jak vypadají fotky je pak i realita. Jinak potahy do auta bych žádný jiný nedal, ale fotky mě přesvědčily. Ono totiž platí - má zlatá lenost..... Koupil jsem je aniž bych tušil co to dá práce, ale dneska toho vůbec nelituju po instalaci do teď v servisu nepoznají jestli je to originál nebo potah. Dneska mi v servisu opravovali bederní opěrku. A to regulační kolečko se jim podařilo poškodit. Tak co řešíte kupte dvě a pak je Vám to jedno - kdo dá za potahy 5 litrů dá snadno i za kolečka 200,- Kč. Ale to je lepší se tady navzájem přesvědčovat, že potahy do auto za 3/4 mega nepatří - rozhodně je to snažší než ta montáž. No kdybych je neměl, řekl bych si je to pravda, ale ty potahy mám a v tom je ten rozdíl. Myslím si, že interiéru ty potahy neublíží a za tu námahu to stojí. No a ruku na srdce neutratíte někdy mnohem víc peněz za větší blbosti. Já to beru jako investici do auta, které chci, aby i po 5 letech provozu vypadalo k světu.

Ps. Ten návod co jsem tady napsal by Vám měl stačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

já jsem je dostal poštou před dovolenou, tak jsem to nestihnul nasadit. Jak to tam budu mít, hodím sem fotky. Moc se mi do toho ale nechce. Taky bych to nejradši někomu dal udělat. Jinak provedení je úplně dokonalý. Koukal na to kámoš, co dělá ve fabrice na utosedačky a říkal, že to je jak originál. Mám to v kombinaci kůže a alcantara.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...