Přejít na obsah

OII topení PTC


Seiger86

Doporučené příspěvky

Ty dva malý kolem vypínače světel a vpravo od volantu a jsou nacvaklý (tahem sundat) a pak už ty ostatní jsou šroubovaný (kromě toho pěnovýho krytu nad pedálama, ten je tam jenom zasunutý). Rámeček kolem řadičky je také jenom nacvaklý, pod ním jsou dva šrouby na vyndání popelníku a za popelníkem je jeden šroub držící ten boční kryt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, chcem sa opytat ci ma PTC vplyv na dodatocnu montaz nezavisleho kurenia? Objednal som novu dieselovu RS a ta ma PTC v serii (aspon podla cennika) a rozhodne tam chcem domontovat webasto ale nie ako origo prislusenstvo ale tak ako je namontovane z vyroby, t.j. s vymenou Climatroniku, nadrzky ostrekovaca a vsetkym co s tym suvisi tak aby fungoval prihrev motora pod 5 stupnov C a dalo sa ovladat cez Maxi Dot... ( len tak mimochodom nikdy nepochopim preco sa Webasto neda do RS-y objednat z vyroby, podobne ako pamatove sedacky... :kol-29: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam problem aj s tym ze mi odisiel pravy senzor teploty vzduchu tusim to je g151 alebo take daco....vypisuje mi to na nom chybu a ide mi studensi vzduch z pravej strany...takze mozno to ma daky suvis....v tych autach dnes uz jedno s druhym suvisi...napr ked mi odisiel zadny motorcek na stierac tak po case vypisalo chybu aj na prednom a prestal ist-stacilo vymazat chybu a uz to ficalo...dik za radu vyskusam to dat vymazat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Nevíte někdo o starším PTC topení s CANbusem? Na mý OII 1.9TDI odešlo, Rolbař má do března volno... :( Navíc v březnu auto prodávám, tak je nesmysl kupovat nový, ale do tý doby bych rád nemrznul, navíc když to půjde do světa, tak pokud si to někdo projede diagnostikou, bude chtít slevu s tím že ho musí vyměnit, to ho tam radši dám rovnou. Předem dík pokud by někdo věděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Mam octaviu 2005 a ptc nefunguje. Cez diagnostiku vypise zavadu ze je nefunkcne len priamo cez diagnostiku ho viem spustit a zacne hriat. Teplotne cidla su ok cize problem bude asi v elektronike ptc co komunikuje s canbusom. Mate niekto podobnu skusenost da sa to opravit alebo ho treba vymenit??? A este otazka da sa dat do 2005 ten novsi typ ptc co sa elektriky tyka a co to obnasa ako to zapojit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...