ALEX 236 Vloženo 24. Červenec 2010 Vloženo 24. Červenec 2010 Zdravim chlapáci mám dotaz,mám v autě rádio Audience a chci ho vyměnit za STREAM MP3 a zajímalo by mě jestli se mi bude zobrazovat fregvence na maxidotu.Rádio audience to nedělalo tak se na to ptám.Děkuji za odpověd. Citovat
ALEX 236 Vloženo 24. Červenec 2010 Autor Vloženo 24. Červenec 2010 Omlouvám se to stávající autorádio není AUDIENCE ale MELODY! Citovat
ALEX 236 Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Tak jsem radia už vyměnil a nefunguje to(na maxidotu se ukazuje vše jako předtím)nejspíš tam chybí nějakej konektor který by tu funkci podporoval! Editováno: 15. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Milhausek Vloženo 15. Srpen 2010 Vloženo 15. Srpen 2010 stream musí fungovat na maxidotu.. a žádný konektor tam nechybí... u OII je jenom jeden.. zapni rádio, dostan se do menu maxidotu.. je tam položka audio? Citovat
ALEX 236 Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Vloženo 16. Srpen 2010 stream musí fungovat na maxidotu.. a žádný konektor tam nechybí... u OII je jenom jeden.. zapni rádio, dostan se do menu maxidotu.. je tam položka audio? Už to šlape dík za radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
hansHK Vloženo 22. Srpen 2010 Vloženo 22. Srpen 2010 ahoj, a pokud v menu maxidotu není položka "Audio", tak je tato funkce někde zakázaná ?díky za radu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.