Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cus lidi, dal jsem nový pakny a složím to dohromady a ono to přestalo brzdit na ručce, když jsem lanko dotáhnul úplne na fest tak rucka zacala trosku brzdit, co stím? Podložil jsem lanko dvouma podložkama a trosku se to zlepsilo, ale porad to jinak stoji za prd :-(

Kdo poradí?

Vloženo (editace)

NOVE brzdove oblozenie

si musi sadnut aby ti na 100% brzdilo.!!!!!

Plati to aj pre pakne aj brzdove dosticky.!!

NABUDUCE HLADAJ TEMA TU JE!! ;)

Editováno: , autor: cartmanko
len sj
Vloženo

Tak jsi to blbě složil pokud dáš nový pakny tak pak nejprv musíš našlapat brzdu aby se nastavil samostav a pak naštelovat lana na ručku.a musí to bejt OK.

Vloženo (editace)

Tak jsem to asi pojebal, brzdu jsem naslapal, kdyz jsem brzdil brzdama tak pakny brzdili, pak jsem teprv vyzkousel rucku a sla na prazdno

Co stim teda? Znova rozebrat?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

tak je to blbě poskládaný pokud tam jsou ty samí pakny co tam maj bejt. Pokud něco rozebíráš a nejsi si jistej tak si to nejprve ofoť to ti pomůže př pochybách jak to bylo před tím.

Vloženo (editace)

Albín dííkes.

Vždyt jsem to říkal, ten klinek že je samostav

takže když to rozeberu, dam to dohromady? tak mam naslapat brzdu? nebo jak se to dosteluje aby mi rucka zabirala a nesla na prazdno?

Naslapat až když je tam buben?

Editováno: , autor: Ustecak21

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...