Přejít na obsah

OEM radio 2DIN Škoda Octavia II (TMC, DVB-T, 2ZONE, PIP)


Doporučené příspěvky

Zdravim.

Co rikate na toto radio?

1.jpg

Koupil jsem si ho a druhy kus prodavam....

Jaké jsou výhody oproti ostatním podobným autorádiím?

Toto je v současné době nejvýkonnější „original-pasující“ rádio pro VW a ŠKODA (podobné jako RNS-510). Má spostu nových funkcí, které ostatní autorádia nemají:

1. MFD2 & MFD3 (Multi-Function Display)

2. Dva sloty pro SD karty (SD slot pro GPS mapy, SDHC (až 16GB) slot pro multimédia)

3. Multijazyčný OSD jazyk

4. Tři zóny: na přední jednotce může být puštěná navigace, 2ZONE funkcí můžete do zadního monitoru (střešní monitor, hlavové opěrky s monitorem, externí monitor s AV vstupem) pustit např. DVD nebo DIVX pohádku pro spolujezdce na zadních sedadlech.

5. WinCE 6.0 a 128MB RAM: více stabilní /rychlejší / výkonnější systém, než je obvyklé u ostatních autorádií s Wince 5.0 a 64MB RAM

6. Obraz v obraze (PIP): Můžete sledovat dva různé vstupy současně, například DVD a NAVI

7. Virtuální CD-C funkce: Při přehrávání hudebního CD disku můžete jedním tlačítkem uložit (nagrabovat) do vnitřní 2GB paměti, a hudební disk už nikdy nebudete potřebovat. Lze uložit max. 6-CD.

8. Monost připojení USB - třeba USB flashdisk s MP3 nebo DIVX - zkoušel jsem i externi HDD 320GB.

9. TMC funkce GPS - přijímaní TMC zpráv (zácpy, havárie, uzavírky - navigace upozorní a hned vás může navigovat obchvatem)

10. funkce 2ZONE - na hlavním monitoru může běžet navigace, na vedlejším monitoru můžete pustit třeba DVD nebo DIVX film.

11. opravdu kvalitní LCD display s rozlišením 800x480px.

12. rychlá funkce kontrastu LCD displaye -můžete si rychlým tlačítkem zvolit jas displaye - v noci vás LCD neoslňuje

13. podsvícení tlačítek a boot logo si můžete zvolit podle vozu - do VW červené, do Škoda zelené.

viz: http://www.aukro.cz/item1168898789_autoradio_skoda_vw_gps_tmc_dvd_divx_mp3_dvbt.html

Kdo by mel zajem o blizsi info, rad poradim.... Koupil jsem EBAY 2 kusy, vedel jsem ze je to super cena....

Druhy kus nabizim.... A dalsi muze dovezt kamaradka, ktera je ted zrovna v Honkongu :)

Editováno: , autor: georgesoft
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

super ze nekdo mel konecne odvahu do neceho podobnyho jit ... o podobnym radiu uz minimalne rok uvazuju ale zatim jsem vzdy nakup odlozil na "neurcito". Jakou mate osobni zkusenost na moje obavy?

1) mam obavu ze kvalita zvuku bude horsi nez u meho soucasneho (Stream MP3). Kvalita zvuku byva i v diskuzich jedna z nejkritizovanejsich veci u techto asijskych radii a nerad bych si kvuli efektnimu peknemu barevnemu displayi zhorsil zvuk. Ten je pro me prioritni.

2) Celkem jsem si zvykl na graficke ukazovani vzdalenosti (to lze poznat i podle rychlosti pipani) a hlavne pozice prekazky pri couvani (to mi pipani nenahradi) na displayi Streamu. To by mi dost chybelo (kdo nevyzkousi, neuveri. Pipani je jen jen prvni stupen pouzivani senzoru. Graficke znazorneni na ktere strane auta je prekazka je velmi zjednodusujici napoveda, ne vse je tak velky aby to bylo primo videt). Predpokladam ze tohle to radio zobrazovat neumi. A kameru kvuli tomu pripojovat nechci.

3) pouzivam klasickou bluetooth hands free pripojenou ke Streamu. Jak je kvalitni ten integrovany mikrofon na tom radiu? Moc se mi nezda ze by mikrofon umisten tak daleko od ust dokazal zachytit kvalitni hovor a zaroven sebou neprenasel i ostatni hluky (motor, kola). Da se pripojit exteri mikrofon?

4) dalsi duvod je, ze auto vybavene timto radiem vic laka k rozbiti okynka. Ale to neni vytka k radiu, spis k spolecensky situaci v CR a obvzlast v Praze.

Ale laka me to ... mozna bych do toho sel ... a kdyby me znovu vybral nekdo Streama, tak do toho jdu na 100% (tim to ale nechci privolat) :-)

Cena za kterou to nabizis se mi zda OK, pokud to mas fakt s tim DVB tunerem tak i vyhodna. Neni to jen analogova TV (PAL/SECAM...) v tom radiu?

Tot me obavy, diky za reakci.

Editováno: , autor: JMcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci tě zklamat, ale myslím , že je to další kousek z číny, který je sice nabitý funkcemi, ale tím to končí-zvuk hrůza, spojení přes BT nepoužitelné atd....Nechci kritizovat, ale mám s tím osobní zkušenost-sice ne přímo s tímto kouskem, ale s hodně podobným a byl jsem rád, že jse se toho za zlomek ceny zbavil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim...

to JMcz:

chapu tve obavy, ale mam kamarady, kteri maji RNS 510 a kdyz vidi to moje radio, opravdu ziraji a pochvalauji...

1) kvalita zvuku me prekvapila - na forech zastanci originalu hanili co se dalo, a tak jsem se bal - kvalita je vic nez dobra.... S porovnanim s original 1din radiem (uz nevim co to bylo, proste original od Skodovky 1DIN z roku 2008) si myslim, ze tam zadny rozdil nebyl....

moje prvni cinske radio (rok 2008 - hned po koupi Octavky) bylo podobne, ale s rozhodne mene funkcemi. To jsem ted prodal a koupil toto (nejvic me lakalo to elke rozliseni 800x480 - to stare melo 400x234). Uz jsme jedno cinske (podobne) dali i do PASSATA B6 s reprakama po celem aute a majitel si zvuk velice pochvaloval!!!

2) s temi senzory to bude horsi. Kamera me vyhovuje, obraz je pekny :) Nedalo mi to - ted jsal jsem primo vyrobci, maji za poplatek moznost dokoupit parkovaciho asistenta, ale to pry jde jen do autoradii pro SKODA (2009-2010) - takze trojkove Octavie. Do Octavie II parkovaciho asistenta nemaji....

3) bluetooth funguje naprosto skvele..... Pouzival jsem na starem, pouzivam i na tomto novem... Kvalita v reprakach velice dobra, mikrofon v radiu dost citlivy - druha strana me slysi dobre.... Sparovani bez problemu, i kdyz mam telefon v kufru v tasce, klidne si volam :) Jen me mrzi, ze neumi radio synchronizovat adresar (z mobilu) - musim na radiu vytukat cislo, nemuzu vybrat z telefonu kontakt.... A kdyz mi nekdso vola, vidim na radiu jen cislo, ne kontakt - to vidim jen na telefonu (pokud neni v kufru :))

4) Ty kradeze - to je nezmar. S tim clovek asi nic nenadela.

Ma to opravdu DVB-T tuner (MPEG2). Analogovy jsem mel na starem radiu. A hlavne to ma vestaveny TMC modul - to jsem taky oproti staremu chtel. A to rozliseni? Moc pekne... IGO se skinem a s vykreslovanim terenu - nadhera. Kdo neuvidel, neuveri.... Tento model ma WINCE6 a 128MB RAM - je opravdu rychly.

to tdikarlos:

ja jsem se poprve taky bal, kdyz jsem kupoval cinu... Moje prvni autoradio z ciny bylo trosku nadcasove, bylo podstatne lepsi nez se tady objevovaly - koupil jsem dobre - primo od firmy WITSON. A opravdu jsem byl spokojen - ale kdyz jsem nainstaloval toto radio, asi jsem se starym byt spokojen nemel - tohle me opravdu prekvapilo. Ja jsem z nej nadseny, verim ze kdybys nekdy zajel do Vychodnich Cech a podival se mi primo do auta, taky zmenis nazor.... A kdovi, kdo a kde pro skodovku vyrabi RNS a dalsi radia? neni to nahodou ze stejne fabriky? :) nedela se to taky v ASII? Radio naprosto presne sedi do ramecku, plasty jsou kvalitni - u stareho po 2 letech zadne znamky opotrebeni cudliku, proste stale jako nove... bal jsem se poskrabanidispleye - ale taky v pohode...

Proste - kdo veri - muzu jen doporucit, kdo neveri - at se prijede podivat :)

Nechci delat reklamu, jen jsem se chtel podelit o svou radost z tohoto radia...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím, mám aj 7" aj 8" rádio, je to proste BOMBA!!! Za tie peniaze ...

8" http://elektro.bazos.sk/inzerat/27081945/2DIN-Autoradio-8-SkodaVWSeat-s-IGO-Primo-DVB-T.php

7" http://elektro.bazos.sk/inzerat/27242357/2DIN-Autoradio-7-SkodaVW-GPS-IGO9-Primo-DVB-T-CANBUS.php

 

To 8" mám vo svojej octavii rv. 2012 , absolutna spokojnosť má to všetko na čo si len spomeniete ... od najnovšej navigácie v slovenčine/češtine, cez sledovanie digitálnej TV až po telefonovanie,prímanie hovoru cez bluetooth, dvd, nastavovanie klimatizácie cez rádio, cúvacie senzory proste všetko, vrele doporučujem!

Viac info o rádiach nájdete v inzerátoch. Inštalácia zaberie asi 30 minút, zapojíte 4 koncovky a je to.

PS: Používam ho už vyše roka, žiadné problémy.

Editováno: , autor: firemp3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim chlapci potrebuju radu koupil sem ted jiz druhou cinu autoradio OEM pvni 7 palcu bez problemu az samozdrejme na kvalitu radia ted mam 8 palcu s tim ze to ma nahradit funkce columbuse toho kdyz sem v aute mel tak me vybijel baterku- jak zakrocit a co koupit sem tady zjistil a k vuli vetsi investici jsem prodal columbuse ted mam stejny problem u radia je psany ze ma nahradit orig funkce a cca po 10 min co vytahnu klicky se zapalovani me zacne spinat naky relatko v palubovce na proti spolujezdca nevite co odpojit za kabliky aby byla ponechana funkce napajeni. diky Mara

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...