Přejít na obsah

Poškození auta krupobitím


IIIRazor

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, tak sem narazil na závážný problém.

Dnes ráno jsem přišel na to, že po zamknutí auta centrálem se nezamikají zadní boční dveře (obě) není slyšet ani mechanismus ve dveřích.

Pravděpodobně je nejaká závada v konektoru, v pojistce (kontroloval jsem pojistky v pojistoké skříni, možná jsou nějaké i mimo ni) nebo v kabelu.

Jelikož jsem měl auto v servisu kde ho právě opravovali po tom krupobití, kde zárověn demontovali a pak montovali zadní dvěře (je to v protokolu) , tak mě napadlo že bych mohl zkusit auto reklamovat u nich.

Nevíte jaká je reklamační lhůta po opravě servisem?

Dík moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na veškerý opravy je záruka 6 měsíců od převzetí. Měla by se vztahovat i na nesprávně provedený zpětný montáže při opravě odejmutých dílů - to znamená i na ty díly, který nebylo nutný opravovat, ale bylo nutno je odmontovat kvůli opravě jiných částí a potom namontovat z5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tento týden jsem to řešil se servisem, v pondělí jsem tam zajel, prej už tam nikdo ze servisu neni, tak že jim ho tam mam nechat, v úterý mi volali ze servisu, že je to hotové, co jsem stačil pochytit, tak že tam bylo něco se sloupkem

( asi rozpojeno) xD ..

čili jsem byl bez auta jen 1 den, to je fajn ;) ..

Udělali to gratis, bůh ale ví, pokud by mi tam nedelali tu opravu po tech kroupach, jestli by to taky udělali gratis( myslím, že ne :D)

Autíčko mi zato umyli krásně, i vnitřek .. takže moje naprostá spokojenost ;)

Jednalo se o Auto-Styl Stodůlky

Editováno: , autor: IIIRazor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Podělím se s mím problémem. Stalo se to když mi dcerka tahala koleběžku z garáže, jenže ta koloběžka byla za mím jízdním kolem no a to kolo spadlo na auto a řídítkem udělalo dolík do zadních pravých dveří. Nechat to tak, to bych neunes a lakovat jsem to nechtěl. Tak jsem mrknul na net a zvolil metodu PDR. Hledal jsem něco ve svém okolí a náhodička jen 10km ode mě je firma http://www.doktor-dulek.cz/ objednal jsem se a čekal asi 3 týdny až budou mít čas ale výsledek stojí zato, přijel jsem a domluvenou hodinu a za hodinku jsem odjížděl s velkou radostí a o 1300Kč lehčí. Jsou to fakt machři nic se nerozebíralo ani nelakovalo prostě to vytáhli a bomba, fakt spokojenost, vřele doporučuji perfektní jednání :palec2:

post-58936-0-23608100-1318615689_thumb.j

post-58936-0-07187300-1318615703_thumb.j

post-58936-0-05271600-1318615715_thumb.j

post-58936-0-24438300-1318615731_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...