Přejít na obsah

Montáž tempomatu


petr21

Doporučené příspěvky

Už jsem to psal v oktávce,,,páčka tempomatu ze superba, která funguje v oktávii a měla by fachat i ve fabce stojí ve škodovce cca 775,-+každej šikovnej škodováckej elektrikář svazek rád za nějakou kačku udělá po práci cca za 500,- včetně materiálu (je tam potřeba svorkovnice asi za 250 a pár konektorů) B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro všechny zájemce o tempomat - páčku tempomatu ze Superba (je to ta komfortnější, dle ohlasů z fóra, číslo 3U0 953 513D) jsem koupil před 3 týdny v Karviné za 595,- Kč. Kabeláž jsem si udělal nakonec sám (něchtělo se mi přeplácet...) vyšla mě kompletně na cca 200,- Kč. Montáž tempomatu dle návodu z tohot fóra mi trvala 3,5 hod; dělaná cestou zespodu, tzn. bez demontáže celé palubovky. Takže finální cena za kompletní tempo = 800,- Kč (aktivace VAGem byla grátis)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz,mám 1,4mpi/50kw r.v.01 clasic,centrál dodělávaný,okýnka bez el.Kdo by dodělal tempomat včetně montáže????A jaká by byla cena?Kdyžtak prosím kontakt klidně i na nějaký servis.Děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Súhlasím so všetkými, ktorí tvrdia, že tempomat šetrí spotrebu. Šetrí aj mne. Nenúti ma tlačiť plyn na podlahu a môžem sa teda venovať spoznávaniu okolia. Ale ja som dal zaň 4000,-Sk, no kukám, že to ide aj lacnejšie. Tak nabudúce... :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi, nevíte prosím někdo jak zapojit tempomat do Fabie MR 2006.

Je tam rozdíl asi v zapojení bílého drátu na přední příčné stěně . Mám kabeláž a návod Molpir a nejde to podle popisu ani do bílého konektoru ani do červeného konektoru dle návodu pro MR2005.

Pokud někdo víte poraďte prodím. děkuji

Je to Fabia Combi TDI 1,4 59kW r.v. 2006

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Nechcem zakladat nove tema ale chcem sa spytat ci niekto neriesil otazku pri zapajani tempomatu aj vymenu BSG?

Kamarat ma 1,2 47KW ale clasica a dal si tam tempomat a zohnal BSG myslim ze r.v. 2001 proste ta strasia kde su naopak zapojene stierace a neni tam predcerpanie paliva.

Problem je v tom ze po vymene a prepinovany kablov aby nesli stale podla zapojenia hadze VAg chybu c. 18045

Kto poradi co s tym a ci to vobec pojde?

Dik za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové leč jsem na tu ŘJ koukal snad třikrát :angry: a to na mojí 1.4 16V 55KW MR 2005 a na tátovu 1.2 12V 47KW MR 2003 tak ani na jedný jsem nenašel to potřebný označení 6Q1, 6Q0, 6Q2 k zjištění montáže tempomatu. Musím se vás zeptat kde se vůbec nachází :ph34r: ta ŘJ abych se ujistil jestli jsem vopravdu takovej negramot nebo coo :p Nachází se v motoru, při pohledu z předu na motor, v pravé horní části připevněné na příčné stěně ??? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se pokusil dostat na tu ŘJ a bez úspěchu. Zatim jsem ještě nikdy nesundaval ten kryt pod volantem a pořad mi držel v horní části vedle valantu a nechtělo se mi něco urvat tak jsem to zatim vzdal. Najdu si to zde, určitě to tu někde bude posaný jak se to demontuje. Ale našel jsen jedno označení které by mohlo být i ono a to na kartičce v pojistkách na boku palubky. Začíná 6Q0 to bude určitě ono. Ale nevím B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Strojvůdce

To je číslo tý kartičky. :D Stáhni malej kryt pod budíkama (tahem k sobě) a najdeš tam šroub. To už snad bude ten poslední. Celkem myslím 7 kousků.

Nezapomeň vycvaknout diagnostickou zásuvku. Vypínač světel odpojíš zezadu po sundání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...