Přejít na obsah

Výměna rozvodů 2.0 TDI CR 125 kW


prdlavka 1

Doporučené příspěvky

  • o 5 let později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké mám koupit rozvody do mého motoru. Našel jsem přimo rozvodovou sadu INA, ale nějak se mi nezdají ty plastové kladky. Nejlépe kdyby mi někdo pomohl vybrat a já bych to jen objednal. Díky

Velice děkuji za ochotu... :kol-32:

Editováno: , autor: Frkiii1337
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu to tu upresním . . . tie návody sú tu práve pre tých čo si to chcú zrobiť správne (a podľa toho návodu zistí či na to má al. nie) a nie pre tých čo sa bavia s fixkami, tým je jedno či má mať prípravok al. nie. Fórum je pre tých čo chcú poradiť príp. vylepšiť pri aktivitách okolo svojich tátošov. Treba nechať rozhodnutie na nich či do konkrétnej napr. opravy pôjdu al. nie. Ja som tiež nepojedol všetku múdrosť a mnoho vecí hľadám po fórach aby som mal predstavu do čoho idem, príp. nejaké "pikošky" pri opravách(a to mám v PC rôzne programy a diagnostiky a taktiež rôzne prípravky). Viem že je to kopu odborníkov čo majú veľa skúsenosti a preto chodím aj na toto fórum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. ja menil rozvody, ale jiny motor.. origo byly rozvody contitech.. skodovka ma stejne dily, jako na aukru atd.. jen ma cenu za ,,originalni dil,, napalenou neuveritelne nahoru, napr. ve znackovem servisu koupite rozvody v cene cca 8000 ale na aukru to same necele 3000...tak se vydelala.. navic se cena za vymenu rozvodu lisi servis od servisu, nejvyssi rozdil byl cca 6000kc za vymenu -material+prace- na motoru 1.4 16V.. 

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 roky později...
  • o 3 měsíce později...

Chlapi, omlouvám se, že vykrádám cizí téma, ale mám dotaz. Mám CEGA - najeto 140 000, stáří 10 let (rv 2011). Dle Škody se mají rozvody dělat ve 180 000, ale taky bych řekl, že záleží na stáří řemenu, to jsem se ale nikde neodzvěděl, některé automobilky uvádí 10 let. 

Mám čekat, než najedu 180 000 (což bude tak za 3 až 4 roky) nebo je mám vyměnit teď?

Děkuju

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...