Přejít na obsah

predne svetla


jokonr

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tak ted se zeptam ja :help: Pred tydnem se mi zbarvilo xenon sviceni do cervena a vcera naskocilo normalne a po chvili zacalo blykat a vypadlo.To ovsem neni vse dnes jsem musel pouzit mlhovky ale ty po cirka 2 km zacali blikat taky a konec.Ted jsem na to koukal a kdyz je rosvitim tak cvilku sviti pak zacnou blikat a zhasnout ale s tim i kontrolka na palubovce.

Takze jestli by jste nekdo mohlo poradit.

Predem dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Ahoj mám dotaz, byl jsem na STK a měl jsem špatné pravé světlo tak jsem koupil nové značka Hella ale teď sem zjistil že po nastartování se mi to světlo klepe  je to vidět jak stojím proti zdi tak jsem se šel podívat ze předu a zjistil jsem že se klepe jen čočka zbytek světla ne nevíte čím to může být? jinak je to halogen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zdravím. Mám Superb 1 a ex majteľ dosť zbastil predné svetlá. Originál tam majú byť halogény ale on ich rozlepil a vymenil halogénové šosovky za nejaké čínske xenónové projektory. Káble z toho vzadu trčia, svetlá sa rosia a predné sklá vypadávajú lebo to je prilepené nejakou smolou. Chcem.ich dať dokopy a moja otázka teda znie, aké je číslo originálnych halogénových šošoviek? Prípadne nemá ich niekto?

Editováno: , autor: R.jakubco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...