Přejít na obsah

Octa 1.6 74kW AKL, nádobka s uhlím


wladko1307

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám Octaviu 1.6 74kW AKL, takmer na všetkých Octáviách čo som videl toho typu ako mám ja som si všimol že tie nádobky v určitých momentoch vydávajú taký cvakaví zvuk. Svoju Octu už mám vyše 2rokov a necvakla mi ani raz. Je to vada? Motor mi pocukáva pri rozjazde, a pri ubratí plynu, sem tam zakolíšu otáčky na voľnobehu. Už som menil všetky filtre, sviečky plus káble, čistil klapku, vymenil som komplet prevodovku. Menil som aj lamba sondu a prt to bolo platné. Nemôže to byť tou nádobkou. VAG žiadnu chybu nehlási. Dík za každú radu. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já myslel, že ta nádobka má cvakat....tak se pozná, že funkce je ok..

jestli to může být tou nádobkou nevim, řešim podobný problém...zjistil jsem, že sem na elektromagnetickym ventilu měl prasklý těsnění....neměl bys popř. neudělal bys fotky tý nadobky když jí rozebereš, myslim tim když vyndáš ten ventil a i ten druhej přívod? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska som vyriešil problém ohľadom cukania, objavil som prasknutú hadicu čo vedie k posilovaču brzd, po výmene to vyzerá OK, zlepšil sa účinok brzdenia. Otáčky zatiaľ nekolíšu, aj rozbeh je plynulý. Treba to však lepšie odskúšať na dlhšiu trasu. Ak máte niekto problém ohľadom tejto veci, skúste sa mrknúť na tú trúbku. Moja na oko vyzerala OK, ale ťahala falošný vzduch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...