Přejít na obsah

Zadni sedacky versus plato


mrmobil

Doporučené příspěvky

Kluci a nevíte náhodou někdo jestli se dá koupit na zadní stranu prostředního opěradla takový ten díl že je z toho prostředního opěradla po sklopení opěrka na ruce a držák na nápoje?Ptal jsem se v servisu a měli keců milion že to dodatečně nejde a bla bla bla,nějak zapomněli že všechno jde když se chce ale nevím jestli je ten díl v etce,nemáte někdo možnost se na to kouknout jestli to tam je jako díl nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju moc,někde jsem tu našel vlákno,myslím že se to jmenovalo "stolek"kde to i dva lidi objednali ale už nikdo nenapsal jak to celé dopadlo,jestli to šlo udělat nebo ne....nevíte třeba někdo třeba jak to dopadlo?On byl dokonce jeden z těch dvou admin a ten to vlákno zamkl s tím že už to tu jednou někde je i s návodem ale nic jiného něž to co zamkl tu nemůžu najít ani kdybych se potento....škoda že když to zamykal nedal tam aspoň někde na to vlákno s tím návodem odkaz...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...