Přejít na obsah

samozatmavovací zrcátko


Brady666

Doporučené příspěvky

Zdar, mám L&K 1,8T r.v. 2001... Je v něm samozatmavovací zrcátko. Nikdy jsem to neviděl, tak nevím jak se s tím pracuje. Pochopil jsem, že tím tlačítkem na spodu se to vypíná a zapíná, ale neděje se nic. Na pojistku jsem koukal, ta je OK. Nevíte kde by mohla bejt chyba, popř. poradit co bych měl zkontrolovat. Děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samostmívání není o tom, že zmáčkeš tlačítko a ono se překopí jak u manuálního stmívání. Tady to nejlíp poznáš, když za tebou někdo pojede a bude ti do něj svítit. Tak ho zapni a vypni a uvidíš ten rozdíl. Ale dej mu čas, nestane se tak za vteřinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je právě ono... nic se neděje když za mnou někdo jede... První možnost proč ne, tak je ta, že mám vzadu tonovaný skla... a pak jsemsi ještě všimnul včera, že mám něco málo za prostředkem takovou jako by zlatavou folii... což jsem pochopil, že je ten filtr, kterej se natahuje a stahuje podle potřeby... takže mám zrcátko 50/50... právě mě zajímá jestli není někdy povytáhlej nějakej kablík nebo tak něco

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to vypnu, tak se nic neděje, protože ten "filtr" je pořád na stejným místě... Proto mám pocit, že celý zrcátko je nefunkční. A teď otázka, jestli to něj nejde třeba jen napájení nebo takhle. NEvím kde hledat závadu.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já to měl rozdělaný, protože jsem to lakoval do černé barvy, a vevnitř žádná baterka není. Připadá mi to jako jednoduchý obvod, ale moc jsem to nezkoumal... Já to tedy mám ze Superba bez možnosti vypínání, ale funguje to dobře. Já bych zkusil proměřit elektriku, jestli do toho jde + a jestli to má spojení se zemí. Jinak asi nemá cenu zrcátko rozloupávat, tak nic neuvidíš, ale co já koukám, tak se mi nelíbí ta půlka ztmavlá a půlka čirá. Já bych to tipoval, že se ty tekutý krystaly rozlily, nevím. Možná je to blbost, ale tím pádem to nefunguje... Zkus to proměřit. Když to bude OK, tak si kup nový...  :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...