Přejít na obsah

1.6 FSI (85 kW)


roman5a9

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Dával jsem předminulý týden nové svíčky (BOSCH FGR6HQE0 - které jsou i doporučeny) a subjektivně jsem zaznamenal mnohem lepší pružnost motoru v nižších otáčkách. Nejvíc patrné je to hlavně u studeného motoru. Překvapilo mě to, protože teď beru N95 (jezdím víc dálnice). Výměnu jsem chvíli zvažoval, protože co jsem se bavil s pár lidmi tak měli takové zkušenosti, že pokud nejsou svíčky úplně vyřízené, tak by rozdíl neměl být prakticky poznat. Podle kamaráda co mi to měnil, by ještě určitě 25tis. km vydržely, tak je mám schované a až bude čas zkusím s nimi zaexperimentovat v jiných strojích

:scooter:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hned po nastartování otáčkoměr ukazuje 1100ot/min., po pár vteřinách klesne na 800ot/min. Okamžitou spotřebu na volnoběh při studeném motoru ppc ukazuje 0,6l-0,8l/h. Když je rozpálený interiér a zapnu climatronic naplno, tak klidně i 1,1l/h než se dosáhne požadované teploty. Na spotřebu neměla výměna svíček vliv. Proč to chceš vědět?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim.

Tak jsem si vcera take vybral svoji 1.6 FSIcku a pristi tyden si pro ni jdu.. Tesim se jak maly decko..:) Vite nekdo kolik tady na foru je vlastne FSIckaru celkem?

Dale se chci zeptat, pisete tady ze FSI maji retez, ale ja tam videl klasicky klinak.. auto r.v. 03/2007

Editováno: , autor: jackmccool
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal jsi dobre, 1.6 FSI je výborný motor, měl jsem ho ve své octavce 5 let, je tichý, málo žere (benzín i olej) a ano má řetěz. Já s ním jezdil pod 6 litru vcelku pravidelně. Vykon to má také, samozřejmě v plném obsazení už to šlo znát ale ve dvou lidech no probléma... Myslím že budeš spokojen!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem zvědavý, co k tomuhle kdo napíše ... Já ti můžu říct, že mi tohle dělaly všechny O2 (tzn. není to FSI specifické) a že jsem to minimálně dvakrát reklamoval a pokaždé mi řekli, že to je v pořádku. Vadí mi to samozřejmě stále ...

Ja mam O2 chvili a jak bylo psano dela mi to take pri popojizdeni v kolone. Podle me je to ok ale netusim proc to motor dela? Vi nekdo? Rozjedu se na jednicku cca 1500 otacek a pustim plyn a seslapnu spojku a otacky vyleti cca na 2000 a pak spadnou na volnobezny.. jako bych plyn pri seslapnuti spojky pustil o neco pozdeji..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

CHlapi chci se zeptat má někdo z vás chip na našem motoru (1.6 FSI)?? Zajímala by mně cena, kdo to dělal a zda je to poznat.

Jednou tu někdo psal že si to nechal dělat a prý za hodně peněz málo muziky. Cena a kvalita provedení (i tady se už šidí) asi bude záležet na konkrétní firmě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...